Libnet.ro
UNICEF

16:15

Top 10 cele mai piratate seriale din 2013

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai piratate seriale din 2013

Ca si pana acum, in 2013, pasionatii de seriale TV si-au manifestat entuzismul piratand intens ultimele episoade, motiv pentru inca un top 10. Cei de la TorrentFreak au realizat un nou top vizavi de cele mai piratate seriale ale anului 2013. Avand in vedere ca serialele produse in Statele Unite reprezinta un real succes pe intregul mapamond, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca doar creatii ale marilor studiouri au intrat in clasament. Game Of Thrones castiga []. continuă pe Playtech

O imagine a drapelului Romaniei pe care Antena 3 l-a inscris in Cartea Recordurilor, printre cele mai impresionante fotografii din 2013

O fotografie a tricolorului gigant al Romaniei, inscris de Antena 3 in Cartea Recordurilor a ajuns pe lista celor mai impresionante poze facute in intreaga lume anul acesta. Clasamentul, realizat de.

Cum arata unul dintre cele mai izolate locuri din lume: Insula de la capatul pamantului, locuita de 62 de persoane (VIDEO)

O insula ce se afla in Oceanul Pacific este unul dintre cele mai izolate locuri din lume, fiind vizitata de o nava cu provizii de cel mult doua ori pe an. Insula Palmerston din Oceanul Pacific, care face parte.

Cele mai vandute carti din 2013. Infernul lui Dan Brown a fost cea mai cumparata carte din lume. in Romania, s-au cautat volumele lui Lucian Boia si Tudor Chirila

Cel mai cumparat roman al anului 2013 este Infernul lui Dan Brown, porivit site-ului www. amazon. com, dupa ce anul trecut in top, pe primul loc, s-a clasat romanul erotic, Cincizeci de umbre ale lui Grey. Cele mai vandut titlu de la Editura Polirom este Exercitii de echilibru, de Tudor Chirila. La Humanitas, in topul vanzarilor s-au clasat Sfarsitul Occidentului, de Lucian Boia, si Parabolele lui Iisus, de Andrei Plesu.

Top cele mai bune smartphone-uri in 2013

Ca in fiecare an, in timp ce il asteptam pe Mosul, ala rosu desenat de Coca-Cola, ne gandim la cele mai bune si mai populare produse lansate pe parcursul anului. Ne-am propus, cu acest articol, sa trecem in revista cele mai bune smartphone-uri din 2013, cele care merita toata atentia noastra, cu atat mai mult cu cat in 2014, evident, nu cred ca vor fi prezente intr-un top aproape nici unele din cele lansate anul acesta. Avand in vedere ca [].

Cele mai bune tablete in 2013.

Tabletele au devenit unele dintre cele mai apreciate gadgeturi de pe piata datorita avantajelor pe care le ofera, fiind o solutie de mijloc intre smartphone-uri si laptopuri. Daca la inceput Apple domina autoritar acest segment prin iPad, principalii rivali de pe aceasta piata, printre care se numara Asus si Samsung, au inceput sa ofere produse ce rivalizeaza cu iPad in privinta calitatii si a specificatiilor hardware. Astfel, indiferent ca apreciezi sistemul de operare iOS sau Android, in .

Biografia lui Ferguson, una dintre cele mai vandute carti ale anului 2013

Este perioada bilanturilor, iar editurile si publicatiile au stabilit topurile celor mai vandute carti din 2013. La mare cautare sunt biografiile, literatura pentru adolescenti, thrillerele, dar si literatura erotica. Pe primul loc in topul relaizat de The Guardian se afla autobiografia lui Sir Alex Ferguson, fostul antrenor al echipei Manchester United.

Game of Thrones, cel mai piratat serial TV din 2013, urmat de Breaking Bad

Serialul Game of Thrones ocupa primul loc in topul celor mai piratate productii TV din 2013, au anuntat editorii site-ului TorrentFreak, potrivit theverge. com. Serialul a fost descarcat de 5,9 milioane de ori.

Cele mai importante 13 evenimente din piata de capital in 2013

Oferta Romgaz, frauda de la Harinvest, alegerile de la SIF-uri dar si schimbarile majore de la conducerea Bursei de Valori Bucuresti sunt doar cateva dintre cele mai importante evenimente din piata de capital romaneasca, in 2013. Vezi in slide-urile.

Cele mai bune momente fashion in 2013

De la aparitia lui Kate Moss pe coperta numarului aniversar a revistei Playboy si pana la atat de bine primita colectie Isabel Marant pentru H&M, iata care sunt cele mai bune momente fashion ale anului ce sta sa se incheie.

Retrospectiva anului 2013. Cele mai importante momente din fotbalul romanesc

Anul 2013 a fost unul plin din punct de vedere fotbalistic, nelipsind nici schimbarile in structura Ligii Profesioniste de Fotbal sau problemele in justitie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )