Libnet.ro
UNICEF

18:30

Leul, cea mai buna evolutie din UE in raport cu euro, in 2013.

România Liberă România Liberă,
Leul, cea mai buna evolutie din UE in raport cu euro, in 2013.

Moneda nationala a inregistrat in 2013 cea mai redusa depreciere in raport cu euro, dintre toate monedele din Uniunea Europeana, moneda nationala marcand, la sfarsitul lui decembrie, o scadere de circa 0,5% comparativ cu valoarea sa de la inceputul anului trecut. Conform unei analize Nobele Securities, anul trecut kuna croata s-a depreciat cu aproape 0,9% fata de euro, zlotul polonez a scazut cu circa 1,9%, forintul s-a redus cu circa 2%, lira sterlina cu aproximativ 2,3%, coroana suedeza cu . continuă pe România Liberă

Leul, moneda cu cea mai buna evolutie din UE in 2013

Leul a inregistrat anul trecut cea mai redusa depreciere in raport cu euro dintre monedele din UE, dupa ce la la sfarsitul lui decembrie a inregistrat o scadere de 0,5% comparativ cu valoarea sa de la inceputul lui 2013, arata un raport al firmei de.

Leul a avut in 2013 cea mai buna evolutie din UE in raport cu euro: s-a depreciat cu doar 0,5%. Scandalul accizei de 7 eurocenti a deraiat cursul in decembrie

Leul a inregistrat in 2013 cea mai redusa depreciere in raport cu euro, moneda nationala marcand la sfarsitul lui decembrie o scadere de circa 0,5% comparativ cu valoarea sa de la inceputul anului trecut, dupa ce timp de 11 luni a avut o evolutie pozitiva fata de moneda comunitara, scandalul accizei suplimentare afectand cursul in final de an, potrivit unui raport al Getin Noble Bank.

Cea mai mare cruce montata vreodata pe o biserica din Romania

Protopopiatul Ortodox din Satu Mare a dat 36. 000 de euro pentru o cruce poleita cu aur ca sa o monteze pe o biserica. Aceasta este cea mai mare cruce pusa vreodata pe vreo biserica din tara.

Actrita Marion Cotillard, desemnata cea mai eleganta celebritate a anului 2013 (FOTO)

Actrita franceza Marion Cotillard a fost desemnata cea mai eleganta vedeta a anului 2013 de publicatia Grazia. Ea le-a surclasat pe Kate Moss, Victoria Beckham sau pe Miranda Kerr, Kate Bosworth si Olivia.

Pretul aurului in 2013: Prima scadere din 2000, totodata cea mai abrupta din ultimii 32 de ani

Aurul s-a devalorizat in acest an pentru prima data din 2000 si a inregistrat cea mai abrupta scadere de pret din ultimii 32 de ani, odata cu imbunatatirea perspectivelor economiei globale, revenirea burselor.

Cea mai mare temere a investitorilor in 2014: Sunt destule lucruri care pot merge rau

Posibilitatea ca Rezerva Federala a SUA Fed) sa piarda controlul evenimentelor in procesul de reducere a programului prin care sprijina economia americana reprezinta cea mai mare temere a investitorilor pentru anul urmator, potrivit cotidianului.

Selfie, ales drept cel mai enervant cuvant din 2013

Universitatea din Michigan a dat publicitatii lista celor mai enervante cuvinte din 2013, in fruntea careia se afla cuvantul selfie, scrie Daily Mail. Termenul care desemneaza o fotografie pe care utilizatorul.

Topul celor mai puternici oameni din lume, prezentat in emisiunea Subiectiv

Topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume a fost prezentat si comentat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. Putin l-a detronat de pe prima pozitie a clasamentului pe liderul de anul trecut,.

Michael Schumacher, in continuare in stare critica: Trebuie sa castige cea mai importanta cursa, cea cu viata - Sebastian Vettel

Michael Schumacher traverseaza clipe grele dupa ce a suferit, duminica, un accident de schi in Alpii Francezi. Starea fostului campion mondial din Formula 1 ramane una critica. Michael trebuie sa castige cel mai important Grand Prix al vietii sale. Suntem alaturi de tine, a precizat Sebastian Vettel, campionul en-titre din Marele Circ.

Monte dei Paschi, cea mai veche banca din lume, este in pragul falimentului

Banca Monte dei Paschi di Siena, cea mai veche institutie de credit din lume, este in pragul falimentului, in contextul in care o infuzie de capital ce ar putea sa salveze banca nu a reusit. A treia cea mai mare banca din Italia ar putea ajunge astfel.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )