Libnet.ro
UNICEF

07:00

Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei dupa o disputa pe traseu cu Nico Rosberg

B1 B1,
Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei dupa o disputa pe traseu cu Nico Rosberg

Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei, dupa ce l-a depasit in ultimul tur pe Nico Rosberg, de la Mercedes. Germanul a incheiat destul de drastic cursa, fiind. continuă pe B1

VIDEO F1: Lewis Hamilton se impune in Austria, dupa ce l-a depasit pe Nico Rosberg in ultimul tur

Lewis Hamilton Mercedes) a castigat Marele Premiu al Austriei la Formula 1, dupa ce l-a depasit in ultimul tur pe coechipierul Nico Rosberg. Cei doi s-au acrosat pe finalul cursei, iar in urma incidentului Rosberg a terminat Grand Prix-ul pe locul patru. Podiumul a fost completat de Max Verstappen RedBull) si Kimi Raikkonen ).

F1: Lewis Hamilton, pole-position in Marele Premiu al Austriei

Lewis Hamilton Mercedes) a reusit cel mai bun timp al calificarilor contand pentru Marele Premiu al Austriei la Formula 1, pilotul britanic urmand sa plece din pole-position in cursa care va avea loc duminica, de la ora 15:00. Desi a incheiat ziua pe locul 2, Nico Rosberg a fost penalizat cu cinci pozitii pe grila de start, dupa ce a schimbat cutia de viteze.

Lewis Hamilton, cel mai rapid in calificarile din Austria

Campionul mondial Lewis Hamilton a stabilit, sambata, cel mai rapid timp in calificarile Marelui Premiu al Austriei de pe traseul Spielberg.

LIVE Formula 1, Marele Premiu al Austriei (15:00)

Urmariti live text duminica de la ora 15:00 Marele Premiu de Formula 1 al Austriei, cursa gazduita de spectaculosul circuit de la Spielberg. Duminica dimineata la cursa de GP3 a plouat din abundenta la Spielberg si conditiile de pista uda ar putea ramane si pentru cursa de Formula 1.

TUR cu TUR Formula 1, Marele Premiu al Austriei

Ati urmarit live text duminica de la ora 15:00 Marele Premiu de Formula 1 al Austriei, cursa gazduita de spectaculosul circuit de la Spielberg.

Nico Rosberg, penalizat dupa accidentul cu Lewis Hamilton din Austria

Germanul Nico Rosberg a fost gasit vinovat de comisarii cursei din Austria pentru acrosajul din ultimul tur in care acesta l-a antrenat pe coechipierul sau Lewis Hamilton.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )