Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lewis Hamilton, cel mai rapid in calificarile din Austria

Online Sport Online Sport,
Lewis Hamilton, cel mai rapid in calificarile din Austria

Campionul mondial Lewis Hamilton a stabilit, sambata, cel mai rapid timp in calificarile Marelui Premiu al Austriei de pe traseul Spielberg. continuă pe Online Sport

Nico Rosberg, cel mai rapid in primele antrenamente din Austria

Pilotul german Nico Rosberg a stabilit, vineri dimineata, cel mai bun timp in primele antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Austriei de la Spielberg, traseul de casa al Red Bull.

Rata somajului din zona euro, la cel mai redus nivel din iulie 2011

Rata somajului in zona euro a scazut la 10,1% in mai, de la 10,2% in aprilie si 11% in perioada similara din 2015, ajungand la cel mai redus nivel din iulie 2011, precizeaza datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cel mai mare DIAMANT din lume a ramas nevandut. Proprietarii au cerut 70 de milioane de dolari

O licitatie organizata miercuri seara la Londra, pentru vinderea celui mai mare diamant din lume, nu a a vut succes. piatra pretioasa de 1/109 carate a ramas nevanduta pentru ca nu s-a atins pretul de rezerva. Pentru bijuterie s-a cerut nu mai putin de 70 ed milioane de dolari, iar cea mai mare oferta a fost de 61 de dolari.

Alerta terorista pe cel mai mare aeroport din New York! Terminalul 5 al JFK, inchis

Terminalul numarul 5 al aeroportului International John F. Kennedy din New York a fost inchis in timp ce echipajele de interventie investigau un pachet suspect, arata B1 TV. Toate drumurile catre.

Brexit - De ce Dublin si Berlin ar avea cel mai mult de castigat din declinul Londrei in domeniul IT

In IT a fost aproape unanimitate: Brexitul este extrem de grav. Acum ca se va intampla, companiile trebuie sa se adapteze si foarte multi spun ca Londra va fi mai putin atractiva pentru investitori. Ce orase vor castiga? Mai multe nume sunt pe lista, insa doua par a avea avantaje mari: Dublin si Berlin. Sunt orase cu investitii in tehnologie, cu nivel foarte bun de trai si cu posibilitati de distractie. Ce atuuri au si ce alte orase pot avea de castigat, puteti citi in articol.

Criza de nervi rar vazuta in tenisul profesionist. Viktor Troicki catre arbitru: Esti cel mai prost arbitru din lume!... Esti un idiot! (VIDEO)

Scene mai rar vazute in tenisul profesionist, si chiar si in sport, au avut loc miercuri in turul 2 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Jucatorul de tenis sarb Viktor Troicki a avut o .

Cel mai mare contract din istoria NFL: Andrew Luck semneaza pentru 141 milioane de dolari

Coordonatorului echipei Indianapolis Colts, Andrew Luck, i s-a oferit un contract de 141 de milioane de dolari, valabil pana in 2021, potrivit agerpres. ro. Avand in vedere valoarea.

F1: Lewis Hamilton, pole-position in Marele Premiu al Austriei

Lewis Hamilton Mercedes) a reusit cel mai bun timp al calificarilor contand pentru Marele Premiu al Austriei la Formula 1, pilotul britanic urmand sa plece din pole-position in cursa care va avea loc duminica, de la ora 15:00. Desi a incheiat ziua pe locul 2, Nico Rosberg a fost penalizat cu cinci pozitii pe grila de start, dupa ce a schimbat cutia de viteze.

Cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba din Austria tunde gazon romanesc

Modelul de tractoras de tuns iarba din seria R4 este considerat de specialistii care l-au conceput ca fiind cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba produs de VIKING. Practic, oricine poate manevra acest utilaj dupa ce i se face un scurt training tehnic inainte. Inginerii austrieci de la VIKING au gandit acest model special pentru terenuri inguste, de pana la 4000 de metri patrati, latimea de tundere a ierbii fiind de 80 cm. Acest model extrem de agil a intrat pe piata din Romania si poate fi achizitionat de la dealerii STIHL din toata tara.

Curtea Suprema din Austria a anulat alegerile prezidentiale din 22 mai

Curtea Suprema din Austria a invalidat, vineri, alegerile prezidentiale de la 22 mai, in urma unei contestatii depusa de Partidul Libertatii FPO), o formatiune politica de extrema-dreapta care a pierdut cel de-al doilea tur la o diferenta de doar 0,6% fata de independentul Alexander van der Bellen .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )