Libnet.ro
UNICEF

18:01

Lewis Hamilton, cel mai rapid in antrenamentele din Malaysia

Online Sport Online Sport,
Lewis Hamilton, cel mai rapid in antrenamentele din Malaysia

Britanicul Lewis Hamilton Mercedes) a fost cel mai rapid in primul antrenament liber de la Marele Premiu din Malaysia, de pe circuitul de la Sepang. El a fost urmat indeaproape de pilotul , Kimi Raikkinen, in timp ce Alonso nici nu a intrat in top 10. continuă pe Online Sport

Pretul aurului a scazut la cel mai redus nivel din ultima luna

Pretul aurului a scazut luni la cel mai redus nivel din ultima luna, in perspectiva majorarii dobanzilor in SUA, anul viitor, care reduce atractivitatea metalului pretios, pentru constituirea de rezerve, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax.

Messi, cel mai bun marcator din istoria El Clasico

Prin cele trei goluri marcate, duminica seara, in derby-ul El Clasico, atacantul argentinian Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria confruntarilor cu Real Madrid.

Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FB Barcelona si Real Madrid, cu 21 de reusite

Argentinianul Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FC Barcelona si Real Madrid, ajungand la 21 de goluri inscrise. Messi a marcat in minutele 42, 65 penalti) si 84 penalt.

Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FC Barcelona si Real Madrid, cu 21 de reusite

Argentinianul Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FC Barcelona si Real Madrid, ajungand la 21 de goluri inscrise. Messi a marcat in minutele 42, 65 penalti) si 84 penalt.

Real Madrid - FC Barcelona 3-4. Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria El Clasico, cu 21 de reusite

Argentinianul Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FC Barcelona si Real Madrid, ajungand la 21 de goluri inscrise. Messi a marcat in ultimul El Clasico de duminica in.

Indiana Pacers a produs surpriza in cel mai tare duel din Est

Confruntare de zile mari in Conferinta de Est, unde Indiana Pacers a primit miercuri noapte vizita celor de la Miami Heat in cel mai asteptat duel al saptamanii in NBA.

Contrabanda cu tutun, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Politia de Frontiera actioneaza in sistem integrat pentru combaterea contrabandei cu tigarete si a evaziunii fiscale, precum si pentru anihilarea retelelor de traficanti, colaborand cu structurile de ordine si siguranta publica si cu cele care au atributii in domeniul fiscal.

Cel mai fierbinte dans al lui Usain Bolt (video)

Cel mai rapid om al planetei, Usain Bolt, s-a distrat in Trinidad, la un carnaval, dansand cu o animatoare dintr-un bar de noapte. Se pare ca ambii s-au simtit foarte bine. Mai ca.

VIDEO Mai tare decat Chuck Norris: cel mai interesant barbat din lume

Sofisticat, bogat, cu o personalitate fascinanta, un gentleman desavarsit despre al carui sange se spune ca are mirosul celei mai barbatesti ape de colonie. Bineinteles, curajul dus la extrem nu putea sa lipseasca din aceasta insiruire, totul culminand cu atractia pe care o exercita asupra sexului frumos. Faceti cunostinta cu cel cunoscut drept cel mai interesant barbat din lume!.

Leo Messi, omul recordurilor. Decarul Barcelonei a devenit cel mai bun marcator din istoria El Clasico

La finalul partidei de pe Santiago Bernabeu, castigata de Barcelona cu 4-3, Leo Messi a fost nestemata catalanilor care a stralucit impotriva lui Real Madrid. Argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria clasicului Spaniei, fiind un specialist al golurilor inscrise impotriva marii rivale a Barcei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )