Libnet.ro
UNICEF

21:30

Indiana Pacers a produs surpriza in cel mai tare duel din Est

Online Sport Online Sport,
Indiana Pacers a produs surpriza in cel mai tare duel din Est

Confruntare de zile mari in Conferinta de Est, unde Indiana Pacers a primit miercuri noapte vizita celor de la Miami Heat in cel mai asteptat duel al saptamanii in NBA. continuă pe Online Sport

VIDEO Mai tare decat Chuck Norris: cel mai interesant barbat din lume

Sofisticat, bogat, cu o personalitate fascinanta, un gentleman desavarsit despre al carui sange se spune ca are mirosul celei mai barbatesti ape de colonie. Bineinteles, curajul dus la extrem nu putea sa lipseasca din aceasta insiruire, totul culminand cu atractia pe care o exercita asupra sexului frumos. Faceti cunostinta cu cel cunoscut drept cel mai interesant barbat din lume!.

VIDEO Au dat foc la zapada in martie: spectacol la cel mai tare concurs al sporturilor de iarna din Romania

Primavara a inceput sa-si faca simtita prezenta, insa la Harghita Madaras, la peste 1. 800 de metri, schiorii si snowboarderii n-au tinut cont de temperaturile de afara, fiind atrasi de un eveniment la care au participat 39 de sportivi din Romania, Ungaria si Polonia.

Premiile Gopo 2014: Victor Rebengiuc, cel mai bun actor intr-un rol principal, Calin Peter Netzer - cel mai bun regizor. Lista castigatorilor

Victor Rebengiuc a castigat premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru cel din filmul Cainele japonez, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala.

Pozitia copilului, cel mai bun film, la Gopo 2014.

Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Acesta a fost cel de-al noualea premiu Gopo primit la editia din acest an a evenimentului de filmul lui Calin Peter Netzer. Trofeul pentru cel mai bun film a fost primit de producatorul Ada Solomon si de actrita Luminita Gheorghiu, in absenta regizorului Calin Peter Netzer.

Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989.

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO, potrivit Agerpres. Cred ca este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania si pentru regiune, de dupa 1989. Categoric acest lucru. Sa ai un conflict rece, deocamdata. Sa dea Dumnezeu sa nu fie cald in perioada urmatoare. Evident ca este pentru prima .

Lewis Hamilton, cel mai rapid in antrenamentele din Malaysia

Britanicul Lewis Hamilton Mercedes) a fost cel mai rapid in primul antrenament liber de la Marele Premiu din Malaysia, de pe circuitul de la Sepang. El a fost urmat indeaproape de pilotul , Kimi Raikkinen, in timp ce Alonso nici nu a intrat in top 10.

intalnire istorica la Vatican. Cel mai puternic om al lumii si liderul Bisericii Catolice, fata in fata

Cel mai puternic om al lumii si liderul Bisericii Catolice au stat azi fata in fata pentru prima data. Suveranul Pontif l-a primit pe presedintele Barack Obama in audienta chiar in biblioteca sa din palatul.

Cel mai fierbinte dans al lui Usain Bolt (video)

Cel mai rapid om al planetei, Usain Bolt, s-a distrat in Trinidad, la un carnaval, dansand cu o animatoare dintr-un bar de noapte. Se pare ca ambii s-au simtit foarte bine. Mai ca.

Noua grila a TVR 3, aprobata. Director: Este cel mai romanesc canal de televiziune.

CNA a aprobat, joi, noua grila a TVR 3, care renunta la profilul agrar, conform Mediafax. Coordonatorul cu atributii de director al televiziunii, Razvan Bucuroiu, a anuntat ca isi doreste sa renunte la culoarea verde a postului si sa revina la violetul care a caracterizat acest canal la lansarea lui in 2008. TVR 3 este cel mai romanesc canal de televiziune. Sunt 100% productii romanesti, nu aveam o alta componenta in structura de programe, importuri de programe, a mai spus Razvan .

Conducta de gaze intre Ruse si Giurgiu, lansata, cel mai probabil, in iunie.

Conducta de interconectare a retelelor de gaze din Romania si Bulgaria, intre orasele Giurgiu si Ruse, va fi lansata cel mai probabil in iunie, a anuntat, miercuri, ministrul bulgar al Economiei, relateaza Agerpres. Citeste si: Bulgaria ar putea pierde fondurile UE pentru proiectul interconectorului de gaz cu Romania Dragomir Stoinev a spus ca lucrarile de constructie au intarziat din cauza unor circumstante extraordinare la tronsonul de sub Dunare care insa au fost depasite. Citeste si: .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )