Libnet.ro
UNICEF

17:45

Lia Olguta Vasilescu, anunt in premiera despre vaccinare: Sunt oameni care au mai multa nevoie

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, anunt in premiera despre vaccinare: Sunt oameni care au mai multa nevoie

Primarul Craiovei, fost ministru al muncii in Guvernarea PSD, Lia Olguta Vasilescu, a indicat, duminica, la Antena 3, neajunsurile campaniei de vaccinare si a precizat ce va face cand ii va veni randul la vaccinare. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu: Guvernarea liberala trebuia sa recalculeze 3 milioane de pensii. Nu a recalculat nici macar una. De ce?

Lia Olguta Vasilescu, fost ministru PSD al muncii si actual primar al Craiovei, a aratat ca procesul de recalculare a pensiilor trebuia sa inceapa in urma cu un an, la 1 ianuarie 2020.

Lia Olguta Vasilescu, dupa anuntul ministrului Muncii: Raluca Turcan, al doilea ministru PNL care n-a citit Legea pensiilor

Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, spune ca Raluca Turcan nu a citit Legea pensiilor si face confuzii grave in acest domeniu.

Olguta Vasilescu: Guvernul PNL trebuia sa recalculeze trei milioane de dosare de pensie. Nu s-a recalculat nici macar unul. De ce?

Lia Olguta Vasilescu, fostulMinistru al Muncii, a declarat ca guvernarea PNL trebuia sa recalculeze trei milioane de dosare de pensie si nu a fost recalculat niciunul. Ea a adaugat ca punctul de pensie trebuia sa creasca la valoarea de 1. 775 lei, echivalentul unei majorari de 40%, anul trecut, iar in 2021, punctul de pensie ar fi trebuit sa ajunga la 1. 875 lei.

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora despre vaccinare. Toate categoriile de persoane au de acum inainte acest drept

Pandemia de Covid-19 face ravagii in randul populatiei, astfel ca autoritatile competente iau masuri disperate. in urma cu putin timp, Vlad Voiculescu a facut anuntul referitor la vaccinarea populatiei impotriva gripei. Ministrul Sanatatii are in vedere eliminarea cat mai multor riscuri care ar putea agrava infectia cu Covid-19. Toata lumea va avea acces la vaccinul .

Ce spune ministrul Sanatatii despre problemele de functionare ale platformei de programare la vaccinare: Sunt multe inca de recuperat. Este regretabil (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a avut o prima reactie, vineri seara, cu privire la faptul ca platforma de programare la vaccinare nu a functionat in primele ore de la inceptul celei de-a doua etape a.

Redeschiderea scolilor nu e o garantie, ci o promisiune. Vlad Voiculescu, despre vaccinare: Tot personalul din invatamant intra in etapa a doua

Vlad Voiculescu a afirmat ca nu este o garantie deschiderea scolilor pe 8 februarie, ci o promisiune si un obiectiv al Guvernului, daca situatia epidemiologica o va permite. Ministrul Sanatatii a adaugat ca tot personalul din invatamant intra in etapa a doua de vaccinare, care a inceput vineri, si vor fi testate toate persoanele, inclusiv cele care au fost contacti ai unor persoane infectate cu noul coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )