Libnet.ro
UNICEF

07:00

Libera circulatie intre tarile Uniunii Europene si Marea Britanie se va incheia in martie 2019

Hotnews Hotnews,
 Libera circulatie intre tarile Uniunii Europene si Marea Britanie se va incheia in martie 2019

Libera circulatie intre tarile Uniunii Europene si Marea Britanie se va incheia in luna martie a anului 2019, imediat dupa finalizarea Brexitului, a anuntat luni purtatorul de cuvant al premierului Theresa May, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Guvernul britanic a anuntat care va fi termenul limita privind libera circulatie pentru cetatenii europeni in Marea Britanie

Libera circulatie a cetatenilor intre statele din blocul comunitar si Marea Britanie se va incheia in martie 2019, imediat cu finalizarea procedurii de Brexit, a anuntat un purtator de cuvant al Guvernului britanic.

Marea Britanie a facut anuntul. Cand se va incheia libera circulatie a cetatenilor europeni

Libera circulatie a persoanelor intre Uniunea Europeana si Marea Britanie se va incheia in martie 2019, cand aceasta tara va parasi blocul comunitar, a declarat luni un purtator de.

Marea Britanie, DECIZIE RADICALA: Pana la ce data mai poti CIRCULA LIBER in Regat

Libertatea de circulatie a cetatenilor intre Marea Britanie si Uniunea Europeana va fi mentinuta doar pana in martie 2019, a declarat un purtator de cuvant al prim-ministrului Theresa.

Accident infiorator in Marea Britanie. O femeie si cei doi copii ai sai au decedat sub privirile tatalui, care se afla in masina din fata lor

Un accident infiorator s-a produs astazi in Marea Britanie, dupa ce o masina s-a izbit frontal cu un camion. in urma impactului o femeie si cei doi copii ai sai au fost ucisi, chiar sub.

DRAMA pentru o familie din Marea Britanie: Bebelusul care suferea de o boala rara a murit

Charlie Gard, bebelusul din Marea Britanie care suferea de o boala rara si care a fost subiectul unei indelungate proceduri judiciare a murit la cateva zile inainte de prima sa aniversare, potrivit.

Marea Britanie va elimina dobanda Libor pana la finele anului 2021

Libor London Interbank Offered Rate), rata dobanzii interbancare stabilita pe piata londoneza, va fi eliminata pana la finele anului 2021, in conditiile in care autoritatile de reglementare si bancile din Marea Britanie intentioneaza sa inlocuiasca acest indicator de referinta afectat de scandaluri de manipulare, cu un indicator cu un grad mai mare de incredere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2823 seconds )