Libnet.ro
UNICEF

19:15

Liberty Parade va avea loc pe 25 iulie

România Liberă România Liberă,
Liberty Parade va avea loc pe 25 iulie

Liberty Parade va avea loc anul acesta pe 25 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn. Liberty Parade 2015: Transformarea este show-ul care va realiza mixuri spectaculoase intre muzica electronica si cea live, care va duce spectacolul de lumini si de sunet dincolo de orice a fost trait sau imaginat in Romania pana in prezent, se arata intr-un comunicat al organizatorilor. continuă pe România Liberă

Liberty Parade 2015: Spectacolul de lumini si sunet va avea loc pe 25 iulie pe plaja dintre Venus si Saturn

Liberty Parade, unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale verii, va avea loc pe 25 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn si va debuta la ora 16:00. Intrarea este libera, insa este permis accesul doar.

BlackBerry cu Android - visul utilizatorilor se indeplineste anul acesta

Despre BlackBerry s-a scris in mod repetat ca va aduce pe piata un smartphone cu Android. intre timp, lucrul acesta nu a avut loc, iar compania canadiana e aproape de faliment. Cu toate acestea, anul 2015 va marca aceasta premiera - Android pe BB.

HARTA INTERACTIVA a atentatelor teroriste de-a lungul a 35 de ani: Unde au avut loc atacuri, cum s-au distribuit ele pe glob si unde ar putea avea loc noi incidente

Intre anii 1978 si 2013 circa 121. 000 de atacuri teroriste au avut loc pe glob. O noua harta interactiva de tip heat map arata utilizatorilor unde au avut loc atacurile in fiecare an, cum s-au concetrat incidentele pe anumite zone si cum s-au schimbat regiunile cele mai afectate de terorism de-a lungul celor 35 de ani. In plus, pe baza datelor colectate si analizate, aplicatia interactiva poate incerca sa prezica daca ar putea avea loc un atac terorist in orice punct selectat de catre utilizator si cine l-ar putea comite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )