Libnet.ro
UNICEF

05:45

Liceeni din Suedia, premiati pentru poezii compuse in memoria poetului PaulCelan

Adevărul Adevărul,
Liceeni din Suedia, premiati pentru poezii compuse in memoria poetului PaulCelan

Un concurs de poezie organizat in memoria poetului PaulCelan de Institutul Cultural Roman din Stockholm si Institutul Goethe din Suedia, in colaborare cu revista literara Ponton, s-a adresat tinerilor liceeni din Suedia. Proiectul a fost organizat cu ocazia aniversarii, anul acesta, a100 de ani de la nasterea poetului, nascut in Bucovina de Nord, la Cernautisi, totodata, a comemorarii a 50 de ani de la moartea sa. continuă pe Adevărul

Un barbat din Iasi, arestat pentru ca a trimis un mesaj pe whatsapp. Ce s-a intamplat este halucinant

De cele mai multe ori ceea ce facem are si repercursiuni. De cele mai multe ori trebuie sa ne asumam ceea ce facem, fie in viata reala, fie pe internet. Un astfel de caz, cu repercursiuni, il are ca personaj principal pe un barbat din Vaslui, Iacob Gheorghe. Iacob Gheorghe, de la divort la ordin .

Finantare din fonduri europene pentru 10 spitale din Capitala. Ludovic Orban: Sunt bani destinati inzestrarii cu aparatura, echipamente si orice alte investitii necesare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, luni, la semnarea contractelor de finantare din fonduri europene a 10 proiecte ce vor fi implementate de spitale din Bucuresti, cu scopul cresterii capacitatii de raspuns la cr.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )