Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liceenii din Bucuresti care au realizat o aplicatie care combate depresia

Adevărul Adevărul,
Liceenii din Bucuresti care au realizat o aplicatie care combate depresia

O echipa de liceeni de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Capitala a conceput o aplicatie smartphone ce vine in sprijinul persoanelor care sufera de depresie sau anxietate. Proiectul elevilor a obtinut primul loc in cadrul competitiei Social Innovation Relay SIR), organizata de Junior Achievement JA) Romania, in parteneriat cu NN Romania si Hewlett-Packard HP). continuă pe Adevărul

Femeia din Bucuresti care a stat pe bloc 35 de ore a murit, dupa ce s-a aruncat in gol (VIDEO)

Femeia care a stat pe bloc 35 de ore, a murit, dupa ce s-a aruncat in gol, informeaza B1 TV. Ea nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni si s-a aruncat de pe bloc, fara sa faca un alt gest si fara sa adreseze.

Femeia din Bucuresti care a stat pe bloc 36 de ore a murit, dupa ce s-a aruncat in gol (VIDEO)

Femeia care a stat pe bloc 36 de ore, a murit, dupa ce s-a aruncat in gol, informeaza B1 TV. Ea nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni si s-a aruncat de pe bloc, fara sa faca un alt gest si fara sa adreseze.

Aplicatie anti-depresie: O echipa de liceeni din Bucuresti a invetat o un program pentru smartphone care combate anxietatea

O echipa de liceeni din Bucuresti a creat o aplicatie pentru smartphone ce vine in sprijinul persoanelor care sufera de depresie sau anxietate. Pentru aceasta inventie, elevii au castigat premiul I la.

Aplicatie anti-depresie: O echipa de liceeni din Bucuresti a inventat o un program pentru smartphone care combate anxietatea

O echipa de liceeni din Bucuresti a creat o aplicatie pentru smartphone ce vine in sprijinul persoanelor care sufera de depresie sau anxietate. Pentru aceasta inventie, elevii au castigat premiul I la.

ADRIAN SARMASAN lanseaza albumul Lasa tot pe 5 iunie, in clubul Spice din Bucuresti

Vineri, 5 iunie, la clubul Spice din Bucuresti ADRIAN SARMASAN lanseaza albumul Lasa tot, cel de al cincilea album de autor din cariera sa.

Elephone P8000 e un telefon din China care iti ofera o autonomie foarte buna la pret mic

Din China nu vin doar companii precum Huawei sau Lenovo, ci si cele ca Elephone, care incearca sa se remarce prin dispozitive bine dotate si cu pret mic. Pentru asta, Elephone P8000 e un monstru al autonomiei si costa putin peste 200 de dolari. Motorola a fost una dintre companiile care au impresionat cu telefoane [] Elephone P8000 e un telefon din China care iti ofera o autonomie foarte buna la pret mic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ioannis Papalekas: In 2-3 ani ar putea fi din nou probleme pe piata de birouri din Bucuresti

Pe piata de birouri din Bucuresti pot aparea din nou probleme in 2-3 ani, in conditiile in care sunt tot mai multe dezvoltari, iar cresterea cererii nu va tine pasul cu dinamica livrarilor, spune omul de afaceri Ioannis Papalekas.

Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania care au interdictie in SUA

Brian Hoyt Yee, asistent adjunct al secretarului de Stat american, a declarat, in Congres, ca exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca urmare a unor suspiciuni de coruptie, potrivit surselor din presa.

Yee: Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania care au interdictie in SUA

Brian Hoyt Yee, asistent adjunct al secretarului de Stat american, a declarat, ca exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca.

Ginerele lui Cotabita, MESAJ DUR in privinta speculatiilor din presa. Care este adevarul despre starea de sanatate a artistului

Ginerele interpretului Gabriel Cotabita, Marius Deak, a postat pe Facebook un mesaj dur privitor la speculatiile care au aparut in presa despre starea de sanatate a artistului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )