Libnet.ro
UNICEF

07:30

Femeia din Bucuresti care a stat pe bloc 36 de ore a murit, dupa ce s-a aruncat in gol (VIDEO)

B1 B1,
Femeia din Bucuresti care a stat pe bloc 36 de ore a murit, dupa ce s-a aruncat in gol (VIDEO)

Femeia care a stat pe bloc 36 de ore, a murit, dupa ce s-a aruncat in gol, informeaza B1 TV. Ea nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni si s-a aruncat de pe bloc, fara sa faca un alt gest si fara sa adreseze. continuă pe B1

Femeia din Bucuresti care a stat pe bloc 35 de ore a murit, dupa ce s-a aruncat in gol (VIDEO)

Femeia care a stat pe bloc 35 de ore, a murit, dupa ce s-a aruncat in gol, informeaza B1 TV. Ea nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni si s-a aruncat de pe bloc, fara sa faca un alt gest si fara sa adreseze.

Aplicatie anti-depresie: O echipa de liceeni din Bucuresti a invetat o un program pentru smartphone care combate anxietatea

O echipa de liceeni din Bucuresti a creat o aplicatie pentru smartphone ce vine in sprijinul persoanelor care sufera de depresie sau anxietate. Pentru aceasta inventie, elevii au castigat premiul I la.

Aplicatie anti-depresie: O echipa de liceeni din Bucuresti a inventat o un program pentru smartphone care combate anxietatea

O echipa de liceeni din Bucuresti a creat o aplicatie pentru smartphone ce vine in sprijinul persoanelor care sufera de depresie sau anxietate. Pentru aceasta inventie, elevii au castigat premiul I la.

ADRIAN SARMASAN lanseaza albumul Lasa tot pe 5 iunie, in clubul Spice din Bucuresti

Vineri, 5 iunie, la clubul Spice din Bucuresti ADRIAN SARMASAN lanseaza albumul Lasa tot, cel de al cincilea album de autor din cariera sa.

Elephone P8000 e un telefon din China care iti ofera o autonomie foarte buna la pret mic

Din China nu vin doar companii precum Huawei sau Lenovo, ci si cele ca Elephone, care incearca sa se remarce prin dispozitive bine dotate si cu pret mic. Pentru asta, Elephone P8000 e un monstru al autonomiei si costa putin peste 200 de dolari. Motorola a fost una dintre companiile care au impresionat cu telefoane [] Elephone P8000 e un telefon din China care iti ofera o autonomie foarte buna la pret mic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

De ce n-a fost umflata salteaua care ar fi putut sa atenueze caderea femeii care a sarit de pe bloc dupa 35 de ore

Dupa mai bine de 35 de ore de stat pe terasa blocului, Elena, o femeie care suferea de depresie, a cazut in gol sub privirile echipajele de pompieri, salvare si politie. Desi in dotarea pompierilor din Bucuresti nu exista plase si saltele care sa atenueze impactul celor care cad in gol, astazi a fost adusa o saltea uriasa care ar fi trebuit montata in locul in care a cazut femeia. Cu toate acestea, salteau gonflabila n-a mai fost umflata.

Sinucidere pe Calea Victoriei. Femeia care a stat 35 de ore pe bloc s-a aruncat in gol

Femeia de 60 de ani care a petrecut mai bine de 35 de ore pe acoperisul unui bloc de pe Calea Victoriei s-a sinucis, informeaza B1 TV.

De ce vrea sa se sinucida femeia din centrul Capitalei

Femeia care ameninta de mai bine de 28 de ore ca se arunca de pe un bloc din centrul Capitalei sufera de depresie, dupa ce singurul ei copil a murit de cancer.

Personalul medical din spitalele de stat si centrele de sanatate din Grecia, in greva din cauza masurilor de austeritate

Personalul medical din spitalele de stat si centrele de sanatate din Grecia se afla miercuri intr-o greva de 24 de ore in semn de protest fata de masurile de austeritate, relateaza DPA, citat de.

Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania care au interdictie in SUA

Brian Hoyt Yee, asistent adjunct al secretarului de Stat american, a declarat, in Congres, ca exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca urmare a unor suspiciuni de coruptie, potrivit surselor din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )