Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ioannis Papalekas: In 2-3 ani ar putea fi din nou probleme pe piata de birouri din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ioannis Papalekas: In 2-3 ani ar putea fi din nou probleme pe piata de birouri din Bucuresti

Pe piata de birouri din Bucuresti pot aparea din nou probleme in 2-3 ani, in conditiile in care sunt tot mai multe dezvoltari, iar cresterea cererii nu va tine pasul cu dinamica livrarilor, spune omul de afaceri Ioannis Papalekas. continuă pe Wall-Street Ro

Ioannis Papalekas, investitorul de 2 MLD. euro: intre patimile cu Cathedral Plaza si planuri URIASE de investitii in logistic si rezidential

Ioannis Papalekas considera ca incepand cu anul viitor vom vedea nume mari din piata fondurilor de investitii revenind pe piata romaneasca, in contextul in care yield-urile in tarile din vest sunt tot mai scazute. Ce planuri are Globalworth pe plan.

Gabriel Cotabita, operat din nou pentru a putea fi ventilat mecanic (VIDEO)

Gabriel Cotabita va fi operat din nou, marti, la Spitalul Floreasca, informeaza B1 TV. Pentru ca starea artistului este in continuare grava, medicii au hotarat sa-i faca o operatie de traheostomie, pentru ca s.

Sharp ne uimeste din nou cu un telefon pe care nu-l puteti cumpara

Intitulat Sharp Aquos Crystal 2, gadgetul ilustrat mai jos ar putea fi cel mai atragator smartphone al momentului, desi, din pacate, nu puteti pune mana pe el. Cei de la Sharp si-au facut un renume pentru realizarea de display-uri impresionante. in acelasi timp, au creat deja suficient de multe precedente la capitolul smartphone-uri inovative incat [] Sharp ne uimeste din nou cu un telefon pe care nu-l puteti cumpara Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

M-am simtit din nou tanara. Revederea impresionanta dintre o veterana de razboi de 92 de ani si avionul sau preferat

La mai bine de 70 de ani de la incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, veteranei de razboi Joy Lofthouse, in varsta de 92 de ani, i s-a oferit ocazia sa piloteze din nou avionul sau preferat, Spitfire.

Tortionarul Ion Ficior, acuzat de crime impotriva umanitatii, din nou in fata instantei

Ion Ficior, fostul comandant al Coloniei de munca Periprava, merge din nou astazi in instanta. Magistratii judeca un nou termen in dosarul in care Ion Ficior este acuzat de crime impotriva umanitatii. Dupa.

Andreea Berecleanu il da in judecata pe Radu Banciu, din nou!

Andreea Berecleanu il da in judecata pe Radu Banciu, din nou! Si asta deoarece jurnalistul nu a respectat decizia instantei dupa ce a fost gasit vinocat pentru vorbele calomnioase atuncate in direct la televizor fata de prezentatoarea de la Antena 1. Iata ce s-a intamplat! .

Carmen Iohannis, criticata din nou pentru gafele vestimentare. Prima doamna a incalcat dress-codul chiar si la intalnirea cu Papa Francisc

Prima doamna, Carmen Iohannis, este criticata din nou pentru gafele vestimentare, de data aceasta pentru incalcarea protocolul chiar la intalnirea cu Papa Francisc. Carmen Iohannis a purtat la intalnirea cu Papa.

Pamela Anderson, din nou goala pentru PETA

Pamela Anderson a renuntat din nou la hainute de dragul animalelor. Vedeta a pozat la dus pentru asociatia PETA.

Game of Thrones ne impresioneaza din nou printr-un record de piraterie

Dupa ce episodul de saptamana trecuta din Game of Thrones a stabilit noi recorduri de piraterie, respectivele valori au fost depasite saptamana aceasta. Cu cat cei de la HBO se ambitioneaza mai mult sa nu mai descarcati Game of Thrones in mod ilegal de pe internet, cu atat recordurile de piraterie devin mai impresionante. in [] Game of Thrones ne impresioneaza din nou printr-un record de piraterie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sylvie Meis, din nou indragostita. Si o arata in public

Dragostea pluteste din nou in aer pentru Sylvie Meis. Frumoasa olandeza este atat de fericita incat nici macar nu se mai ascunde.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )