Libnet.ro
UNICEF

20:15

Lichiditate de aproximativ 26 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 26 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 26 milioane lei 5,9 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 7 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7 milioane lei 1,7 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 14 milioane lei 3,2 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 11 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11 milioane lei 2,5 milioane euro).

Profitul SIF Moldova a crescut cu 26 milioane lei in septembrie fata de august

SIF Moldova SIF2) a obtinut in primele noua luni un profit net de 223 milioane lei, in crestere de peste doua ori fata de anul trecut si cu 26 milioane lei mai mare decat in luna precedenta, potrivit raportului transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Guvernul va acorda 100 milioane lei Primariei Capitalei, pentru gaze

Guvernul va acorda 100 milioane lei Primariei Capitalei, bani care vor fi transferati ELCEN pentru furnizarea gazelor necesare RADET la distribuirea apei calde si a energiei termice catre populatie, intr-o sedinta la care va fi prezent si primarul general, Sorin Oprescu, informeaza Mediafax citand surse oficiale. Premierul Ponta a confirmat miercuri dimineata ca se va intalni cu primarul general Sorin Oprescu pentru a rezolva aceasta problema, precizand ca va fi si o finantare pentru perioada care dureaza pana la finalizarea transformarii in societate comerciala si fuziunea cu RADET astfel incat sa se rezolve problema datoriilor istorice.

Bursa a inchis in scadere, cu o lichiditate de doar 30,43 milioane lei

Bursa de Valori Bucuresti a inchis sedinta de tranzactionare de ieri cu o lichiditate de 30,43 milioane lei 6,56 milioane euro).

SIF Muntenia a obtinut un profit de 210 milioane lei, de doua ori mai mare fata de anul trecut

SIF Muntenia SIF4) a obtinut in primele noua luni un profit de 209,7 milioane lei, de peste doua ori mai ridicat fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, rezultatul fiind datorat restructurarii portofoliului de actiuni din prima jumatate a acestui an, potrivit unui raport remis BVB.

SIF Oltenia a raportat profit de 71,7 milioane lei, la noua luni

SIF5 Oltenia a raportat un rezultat al exercitiului de 71,7 milioane lei in primele noua luni ale anului, cu aproape 40% mai mic decat in perioada similara a anului trecut, cand acesta a fost de 117,8 milioane lei, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Electrica Furnizare vrea sa cumpere electricitate de 62 milioane lei de pe bursa

Compania de stat Electrica Furnizare, controlata de Electrica SA EL), vrea sa cumpere electricitate in valoare totala de 62 milioane lei 14 milioane euro) de pe bursa de energie OPCOM.

Sinteza va lua un credit de 15,315 milioane lei pentru investitii

Actionarii Sinteza Oradea simbol STZ) au aprobat contractarea unui imprumut de maxim 15,315 milioane lei de la EximBank, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )