Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lichiditate de circa 9,35 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de circa 9,35 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9,35 milioane lei circa 2,1 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 6,61 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6,61 milioane lei circa 1,48 milioane euro).

Ministerul Transporturilor majoreaza cu 400 milioane lei capitalul CFR Calatori pentru a stinge datorii catre CFR SA

Ministerul Transporturilor va majora cu 400 milioane lei capitalul social al CFR Calatori, bani destinati platii tarifului de utilizare a infrastructurii catre CFR SA, iar aceasta companie isi va achita obligatiile fiscale si va stinge o datorie de 92 milioane lei catre E. ON Gaz Distributie, scrie Mediafax.

Transporturile majoreaza cu 400 milioane lei capitalul CFR Calatori, pentru a stinge datorii catre CFR SA

Ministerul Transporturilor va majora cu 400 milioane lei capitalul social al CFR Calatori, bani destinati platii tarifului de utilizare a infrastructurii catre CFR SA, iar aceasta companie isi va achita.

Hunt Oil vrea sa cumpere servicii de foraj petrolier de pana la 25 milioane lei

Compania Hunt Oil Company of Romania, subsidiara a grupului petrolier american Hunt Oil, vrea sa cumpere servicii de foraj petrolier in valoare de pana la 25 milioane de lei 5,6 milioane de euro).

4,5 milioane lei pentru cei care pleaca de la Electrificare CFR

Autoritatile ar urma sa aloce o suma de 4,5 milioane de lei din bugetul asigurarilor pentru somaj aferent acestui an in vederea platii venitului lunar de completare pentru persoanele disponibilizate de Societatea Comerciala Electrificare CFR, potrivit unui proiect legislativ postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )