Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lichiditate de peste 4,2 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 4,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 19,24 milioane lei peste 4,2 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de circa 2,78 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12,63 milioane lei circa 2,78 milioane euro).

Lichiditate de circa 3,33 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 15,13 milioane lei circa 3,33 milioane euro).

Lichiditate de peste 3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 13,86 milioane lei peste 3 milioane euro).

PSG l-a achizitionat pe Cabaye. Peste 100 milioane euro cheltuiti pe transferuri!.

Mijlocasul francez Yohan Cabaye urmeaza sa semnze un contract cu Paris Saint-Germain PSG) dupa ce clubul francez a ajuns la o intelegere cu Newcastle pentru transferarea jucatorului in schimbul unei sume de circa 20 milioane lire sterline. PSG a mai inaintat o oferta, de 17 milioane euro clubului britanic, saptamana trecuta, insa ea fost respinsa. Totusi ultima oferta de 20 milioane lire peste 24 milioane euro, la cursul zilei) a fost acceptata, iar Cabaye a plecat deja la Paris pentru a .

Tymbark Romania si-a majorat capitalul social cu 6,8 milioane euro

Compania Tymbark Maspex Romania si-a majorat capitalul social cu 30,3 milioane de lei echivalentul a 6,8 milioane euro), potrivit unui anunt oficial al companiei.

Creditul de 234 milioane euro pentru constructia AFI Palace Cotroceni, refinantat

Creditul accesat de AFI Europe de la banca nemteasca Deutsche Pfandbriefbank fosta Hypo Real Estate), in vederea dezvoltarii AFI Palace Cotroceni, va fi refinantat printr-un nou imprumut, in suma de 220 milioane euro, contractat la Deutsche Pfandbriefbank, Raiffeisen Bank International AG, Raiffeisen Bank SA si Erste Group Bank, potrivit informatiilor oficiale.

STENOGRAME Procurorii DNA: Gruia Stoica oferea spaga 3 milioane de euro pentru un contract de 100 de milioane de euro de la stat. Pagubita urma sa fie CFR Marfa. Prietene, nu risti nimic. Si daca pleci, pleci fericit!

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul companiei Grup Feroviar Roman, i-a oferit avocatului Doru Bostina 3 milioane de euro pentru a-i obtine informatii confidentiale care sa-i permita sa castige un contract de transport cu statul in valoare de peste 100 de milioane de euro in detrimentul societatii de stat CFR Marfa, concurenta firmei sale, se arata in referatul pentru propunerea arestarii preventive a omului de afaceri. Conform referatului procurilor DNA, Stoica l-a contactat si pe Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor din prioada in care omul de afaceri a castigat licitatia de privatizare a CFR Marfa, esuata, insa, in cele din urma dupa demisia ministrului.

CBRE Romania a incheiat in ultimii 6 ani tranzactii cu spatii de birouri de peste 275 milioane euro

Compania de consultanta imobiliara CBRE Romania a semnat in perioada 2008-2013 contracte de inchiriere pentru 300. 000 de metri patrati de spatii de birouri, in valoare totala de peste 275 milioane de euro, potrivit datelor transmise miercuri de companie.

2 milioane euro pentru Miss Deszapezirea. Cum au obtinut doua fotomedele un contract de la CNADNR

Doua fotomodele din Bistrita au obtinut de la CNADNR un contract de deszapezire de peste doua milioane de euro. Surorile Loredana si Cosmina Salanta s-au angajat sa curete mai multe drumuri nationale din.

Contractul IT de 10,5 milioane de euro de la Ministerul de Interne: Vodafone sustine ca a semnat un acord-cadru cu ministerul si va concura in continuare cu firma fratelui lui Sebastian Ghita. 2K Telecom anunta o actiune in instanta impotriva HotNews.ro

Un anunt postat luni, 27 ianuarie, pe Sistemul electronic de Achizitii Publice arata ca Vodafone si 2k Telecom controlata de Alexandru Ghita, fratele lui Sebastian Ghita) au castigat un contract-cadru pentru furnizarea de servicii IT Ministerului Afacerilor Interne MAI). Valoarea contractului - 10,5 milioane euro. In anuntul de pe SEAP nu exista nici o mentiune despre faptul ca vor urma alte etape ale procedurii. Pe baza anuntului din SEAP, HotNews. ro a scris luni ca cele doua companii au castigat contractul pentru furnizarea de servicii de comunicatii VPN catre toate unitatile ministerului pentru perioada martie 2014 - februarie 2017. Marti, 28 ianuarie, Vodafone a anuntat intr-un comunicat ca, desi anuntul oficial din SEAP da ambele companii drept castigatoare ale licitatiei, Vodafone si 2K Telecom vor continua de fapt competitia pentru castigarea contractului, pe baza ofertelor individuale pentru fiecare unitate subordonata MAI. Ministerul Internelor nu a raspuns inca solicitarii de informatii remisa, iar 2K Telecom a anuntat via email ca ne va actiona in judecata. Articol actualizat 29 ianuarie, ora 00. 40)2K Telecom, o firma cu cifra de afaceri de 13,2 milioane euro, are ca subcontractori 4 companii cu o cifra de afaceri cumulata de 20 miliarde euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )