Libnet.ro
UNICEF

05:00

Creditul de 234 milioane euro pentru constructia AFI Palace Cotroceni, refinantat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Creditul de 234 milioane euro pentru constructia AFI Palace Cotroceni, refinantat

Creditul accesat de AFI Europe de la banca nemteasca Deutsche Pfandbriefbank fosta Hypo Real Estate), in vederea dezvoltarii AFI Palace Cotroceni, va fi refinantat printr-un nou imprumut, in suma de 220 milioane euro, contractat la Deutsche Pfandbriefbank, Raiffeisen Bank International AG, Raiffeisen Bank SA si Erste Group Bank, potrivit informatiilor oficiale. continuă pe Ziarul Bursa

Cu 4 zile inaintea tragediei din Apuseni, ROMATSA a platit 1,5 milioane euro pentru scolarizarea controlorilor de trafic

Cu numai patru zile inaintea tragediei din Apuseni, ROMATSA a platit 1,5 milioane euro pentru scolarizarea controlorilor de trafic. Potrivit sursazilei. ro, banii vor ajunge la doua companii aeriene din Marea.

STENOGRAME Procurorii DNA: Gruia Stoica oferea spaga 3 milioane de euro pentru un contract de 100 de milioane de euro de la stat. Pagubita urma sa fie CFR Marfa. Prietene, nu risti nimic. Si daca pleci, pleci fericit!

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul companiei Grup Feroviar Roman, i-a oferit avocatului Doru Bostina 3 milioane de euro pentru a-i obtine informatii confidentiale care sa-i permita sa castige un contract de transport cu statul in valoare de peste 100 de milioane de euro in detrimentul societatii de stat CFR Marfa, concurenta firmei sale, se arata in referatul pentru propunerea arestarii preventive a omului de afaceri. Conform referatului procurilor DNA, Stoica l-a contactat si pe Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor din prioada in care omul de afaceri a castigat licitatia de privatizare a CFR Marfa, esuata, insa, in cele din urma dupa demisia ministrului.

Consiliul general al Municipiului Bucuresti nu a aprobat cheltuirea a patru milioane de euro pentru cimitire si vanzarea de bilete pentru pariuri sportive la chioscurile Acces Press

Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu a aprobat la sedinta de joi doua dintre cele mai controversate proiecte aflate pe ordinea de zi. Primul proiect se refera la cheltuirea a 4 milioane de euro pentru modernizarea retelei de apa si canal din cimitirele Ghencea, Iancu Nou, Metalurgiei si Sfanta Vineri. Al doilea proiect, daca ar fi fost adoptat ar fi permis Grupului Editorilor si Difuzorilor de Presa SA GEDF) sa vanda la cele 1200 de chioscuri Acces Press pe care le are in Bucuresti produse cosmetice, produse alimentare, tigari, jucarii, bilete la spectacole, bilete bingo, bilete pariuri sportive si polite de asigurare. GEDF a primit de la Primaria Capitalei in folosinta gratuita pe o perioada de 49 de ani, aceste locatii pentru a vinde ziare,reviste si carti.

Acum platim 180 milioane de euro pentru ecologizarea sondelor Petrom

Comisia Europeana a fost de acord, de principiu, sa dea finantari nerambursabile de 180 milioane de euro pentru decontaminarea siturilor poluate istoric de compania Petrom, inainte sa fie cumparata de austriecii de la OMV.

Acum platim 180 milioane de euro pentru ecologizarea sondelor Petrom

Comisia Europeana a fost de acord, de principiu, sa dea finantari nerambursabile de 180 milioane de euro pentru decontaminarea siturilor poluate istoric de compania Petrom, inainte sa fie cumparata de austriecii de la OMV.

Peste 9 milioane de euro pentru managementul inundatiilor in bazinele superioare Prut si Siret

Administratia Nationala Apele Romane ANAR) a anuntat, astazi, ca aproximativ 42 de milioane de lei 9,3 milioane euro) sunt alocati pentru managementul inundatiilor in bazinele superioare Prut si Siret, un proiect lansat, recent, la Iasi.

PSG l-a achizitionat pe Cabaye. Peste 100 milioane euro cheltuiti pe transferuri!.

Mijlocasul francez Yohan Cabaye urmeaza sa semnze un contract cu Paris Saint-Germain PSG) dupa ce clubul francez a ajuns la o intelegere cu Newcastle pentru transferarea jucatorului in schimbul unei sume de circa 20 milioane lire sterline. PSG a mai inaintat o oferta, de 17 milioane euro clubului britanic, saptamana trecuta, insa ea fost respinsa. Totusi ultima oferta de 20 milioane lire peste 24 milioane euro, la cursul zilei) a fost acceptata, iar Cabaye a plecat deja la Paris pentru a .

Lichiditate de peste 3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 13,86 milioane lei peste 3 milioane euro).

UPDATE. Gruia Stoica, mita de TREI MILIOANE DE EURO pentru a castiga licitatia la CFR Marfa.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata De Gruia Stoica si avocatul Doru Catalin Bostina. Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca in luna mai 2013, S. Complexul Energetic Oltenia C. Targu Jiu, a lansat public procedura de licitatie pentru incheierea acordului cadru si a contractelor subsecvente avand ca obiect Servicii de transport feroviar de carbune pentru sucursala .

Lichiditate de circa 2,78 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12,63 milioane lei circa 2,78 milioane euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )