Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un lider PNL face acuzatii grave. Sunt cele mai prost organizate alegeri din 1990 incoace

Antena3 Antena3,
Un lider PNL face acuzatii grave. Sunt cele mai prost organizate alegeri din 1990 incoace

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Ciprian Dobre, liderul PNL Mures, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca in sectiile de votare din judet s-au intamplat lucruri. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai mari greseli ale ginecologilor din Romania? Aflati la Adevarul Live, de la ora 13.00

Diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice se face deficitar in multe situatii in Romania. in lipsa unor protocoale riguroase, femeile se plimba ani intregi de la un medic la altul fara sa beneficieze de investigatiile relevante. Timpul pierdut se traduce apoi prin probleme de fertilitate sau mai grave. Despre acest cerc vicios vorbim cu dr. Paul Pirtea, ginecolog si specialist in FIV la Spitalul Universitar Cochin din Paris.

Observam ca in Romania e practic o disolutie a institutiilor statului. Calin Popescu Tariceanu, acuzatii grave in urma rezultatelor voturilor

Calin Popescu Tariceanu, co-presedintele ALDE, a facut acuzatii grave in urma rezultatelor alegerilor locale. Observam ca in Romania e practic o disolutie a institutiilor.

Cele mai bune solutii de economisire pentru persoanele cu venituri peste medie

Depozitele bancare, conturile de economii sau fondurile mutuale sunt printre cele mai accesibile metode de economisire in randul oamenilor cu venituri medii. In schimb, pe masura ce averea acestora creste, alegerile cu privire la mijloacele in care.

BOOKFEST Peste 100.000 de vizitatori au fost la Salonul de Carte, timp de cinci zile. De la Pretul aurului la viata lui Charlie Chaplin, cele mai vandute carti

Peste 100. 000 de vizitatori au fost, timp de cinci zile, la Targul de Carte Bookfest, care s-a incheiat duminica seara, la Romexpo. Accesul publicului a fost liber. Printre cele mai vandute carti se numara volumul gimnastei Maria Olaru, Pretul aurului, cel mai recent titlu al lui Lucian Boia, volumele semnate de politistul Marian Godina, dar si titlurile autoarelor din Israel, tara invitata de onoare la Bookfest 2016.

Iunie, raiul plantelor vindecatoare. De ce spune ca acum se leaga cele mai trainice casnicii, cum aduci belsugul si sanatatea in casa

Se spune ca in iunie plantele au puteri vindecatoare. Conform traditiei stravecgi, la inceputul lunii se recolteaza cele mai populare plante medicinale: musetelul, menta, rostopasca si paducelul.

Iunie, raiul plantelor vindecatoare. De ce se spune ca acum se leaga cele mai trainice casnicii; cum aduci belsugul si sanatatea in casa

Se spune ca in iunie plantele au puteri vindecatoare. Conform traditiei stravecgi, la inceputul lunii se recolteaza cele mai populare plante medicinale: musetelul, menta, rostopasca si paducelul.

Top 10 cele mai trasnite idei de copiat. Cum incearca elevii sa triseze la examene

In timp ce unii elevi stau cu burta pe carte si se pregatesc temeinic pentru examene, altii recurg la metode dintre cele mai trasnite pentru a trisa, copiind raspunsurile de pe fituici.

Acuzatii grave in ziua alegerilor locale. PSD acuza PNL ca trimite mesaje electorale

PSD a depus, duminica, o plangere la Biroul Electoral Municipal Dej, reclamand faptul ca PNL trimite SMS-uri cu mesaje electorale in ziua votului, transmite Mediafax. Reprezentantii PSD Cluj au.

Bilanturile marilor retaileri: Kaufland are cele mai eficiente hipermarketuri, veniturile Profi au crescut cel mai mult

Kaufland ramane lider pe piata comertului alimentar romanesc, la mare distanta de principalii sai competitori de pe podium, Auchan si, mai nou, Lidl, potrivit datelor din bilanturile financiare depuse la Ministerul Finantelor Publice.

100 cele mai utile scurtaturi de taste in PowerPoint partea a doua

Sunt sanse foarte mari sa fi utilizat vreodata aplicatia pentru prezentari a celor de la Microsoft, dar este mult mai eficient sa folositi scurtaturi de taste in PowerPoint pentru a castiga timp. Dupa ce in materialul de acum cateva zile am detaliat notiuni de baza legate de interactiunea cu o prezentare in PowerPoint, ramane sa [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )