Libnet.ro
UNICEF

23:00

Acuzatii grave in ziua alegerilor locale. PSD acuza PNL ca trimite mesaje electorale

Antena3 Antena3,
Acuzatii grave in ziua alegerilor locale. PSD acuza PNL ca trimite mesaje electorale

PSD a depus, duminica, o plangere la Biroul Electoral Municipal Dej, reclamand faptul ca PNL trimite SMS-uri cu mesaje electorale in ziua votului, transmite Mediafax. Reprezentantii PSD Cluj au. continuă pe Antena3

Victor Ponta, atac devastator la Klaus Iohannis in ziua alegerilor

Fostul premier lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis in ziua alegerilor locale. Un PRESEDINTE care isi bate joc de noi chiar si in ziua votului! in urma cu o.

Observam ca in Romania e practic o disolutie a institutiilor statului. Calin Popescu Tariceanu, acuzatii grave in urma rezultatelor voturilor

Calin Popescu Tariceanu, co-presedintele ALDE, a facut acuzatii grave in urma rezultatelor alegerilor locale. Observam ca in Romania e practic o disolutie a institutiilor.

Tudor Chirila: Sa votezi inseamna sa nu-ti intorci spatele, sa te respecti. Bucurestiul ani de zile a fost impartit de doua partide (PSD si PNL) toxice. Nu putem lasa orasul asta pe mana unor oameni care nu ne iubesc

Sa te deplasezi la vot inseamna sa nu-ti intorci spatele, sa nu te ignori, sa nu te anulezi ca persoana, sa te respecti, sustine Tudor Chirila, duminica, in ziua alegerilor.

Un primar cunoscut nu a putut vota din cauza ca si-a pierdut cartea de identitate chiar in ziua alegerilor

Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad, si-a pierdut actul de identitate exact in ziua alegerilor si, prin urmare, a fost nevoit sa isi amane votul pentru cand va primi o noua carte de.

Andi Moisescu, reactie geniala dupa rezultatele alegerilor locale

Omul de televiziune a postat un mesaj plin de talc dupa aflarea rezultatelor alegerilor locale. Ca sa nu mai fim acuzati ca 26 de ani am batut pasul pe loc, am inceput s-o luam din loc.

Petre Toba: M.A.I a angrenat peste 65.000 de angajati pentru buna desfasurare a alegerilor locale

Peste 65. 000 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi angrenati pe 5 iunie pentru buna desfasurare a alegerilor locale, a declarat Ministrul Petre Toba, potrivit.

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Alina Gorghiu: Doar cei care vin la vot pot decide soarta comunitatii lor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a prezentat duminica, in jurul orei 9. 30, la sectia de votare de la Universitatea de Agronomie.

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Vasile Blaga a ajuns la o sectie de votare din Bucuresti: Am votat impotriva imposturii si demagogiei

Copresedintele PNL Vasile Blaga a ajuns, duminica in jurul orei 8. 20, la Colegiul I. Caragiale din Bucuresti, unde isi exercita dreptul de vot.

Un lider PNL face acuzatii grave. Sunt cele mai prost organizate alegeri din 1990 incoace

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Ciprian Dobre, liderul PNL Mures, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca in sectiile de votare din judet s-au intamplat lucruri.

ALEGERI LOCALE 2016. Oradea: Bolojan, oprit la granita orasului de CCR.

Favoritul competitiei pare primarul Ilie Bolojan PNL). Acesta nu va putea insa sa organizeze, in ziua alegerilor locale si un referendum pentru unirea intre Oradea si localitatea Sinmartin, in urma unei decizii a Curtii Constitutionale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )