Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un lider al Statului Islamic lauda atacul terorist de la redactia Charlie Hebdo

România Liberă România Liberă,
Un lider al Statului Islamic lauda atacul terorist de la redactia Charlie Hebdo

Un lider al Statului Islamic lauda atacul terorist de la redactia Charlie Hebdo. Acesta a justificat crimele ca fiind o razbunare pentru insulte la adresa islamului si sugerand asumarea atentatului. continuă pe România Liberă

Un lider al retelei teroriste Stat Islamic saluta atacul comis la redactia Charlie Hebdo

Un lider al retelei teroriste sunnite Stat Islamic in Irak si Siria a salutat atacul terorist care a vizat redactia Charlie Hebdo, justificand crimele ca fiind o razbunare pentru insulte la adresa islamului si sugerand asumarea atentatului, potrivit Mediafax.

Un lider al Statului Islamic a fost decapitat pentru ca ar fi fumat

Un lider important al Statului Islamic din Siria, care se ocupa cu decapitari, a fost el insusi decapitat pentru ca ar fi fumat, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de Reuters.

Unul din cei doi frati suspectati de atacul terorist din Franta, a aparut in 2005, intr-un reportaj pe canalul France 3

Unul dintre cei doi frati suspectati de implicare in atacul terorist care avut loc in redactia publicatiei de satira Charlie Hebdo, soldat cu moartea a 12 persoane, a aparut intr-un reportaj al canalului France.

Atac religios islamic, strain de islamism, asupra Charlie Hebdo

Actualizare 09:47 Focuri de arma la periferia Parisului, un politist la pamant Mai multe focuri de arma au fost auzite, in aceasta dimineata, la Porte de Chatillon, la periferia Parisului, un politist fiind vazut la pamant, scrie Le Monde. Deocamdata, nu a fost stabilita o legatura intre evenimentul de astazi si atacul de ieri de la redactia Charlie Hebdo, transmite Parchetul din Paris. --- * Actualizare 09:17 Tiberiu Nitu: Avem nevoie de instrumente potrivite ca sa prevenim astfel de acte teroriste Avem nevoie de instrumente potrivite pentru prevenirea unor acte de terorism precum cel din Franta, a declarat, in aceasta dimineata, procurorul general Tiberiu Nitu, dand ca exemplu legile privind cartelele preplatite si stocarea datelor utilizatorilor de Internet. --- * Actualizare 09:02 Christine Lagarde FMI), la manifestatia din Washington in memoria victimelor * Actualizare 08:05 Tarile arabe condamna atacul, dar extremistii il aproba pe Internet * Actualizare 07:21 Cel mai tanar dintre principalii trei suspecti s-a predat.

Casa Alba condamna vehement atacul comis la redactia Charlie Hebdo

Presedintia Statelor Unite a condamnat in termeni duri atacul care a vizat revista satirica franceza Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti. Casa Alba este solidara cu familiile celor omorati sau raniti in .

Textul Je suis Charlie a invadat internetul, dupa atacul terorist de la Paris

Eticheta JeSuisCharlie Eu sunt Charlie - n. r. ) a invadat internetul, miercuri, dupa atacul terorist produs la sediul publicatiei Charlie Hebdo din Paris, soldat cu cel putin 12 morti, acelasi text fiind afisat.

Presa araba denunta amplificarea islamofobiei in Occident, dupa atacul contra revistei Charlie Hebdo

Presa araba exprima preocupare in legatura cu ascensiunea islamofobiei in Occident, dupa atacul terorist de la Charlie Hebdo, transmite AFP. Atentatul ii plaseaza intr-o situatie delicata pe musulmani, .

Nou mesaj al presedintelui Klaus Iohannis dupa atacul terorist din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un nou mesaj dupa atacul terorist din capitala Frantei asupra saptamanalului de satira Charlie Hebdo.

Iranul denunta atacul terorist din Franta si-l catalogheaza strain islamului

Iranul denunta atacul terorist de la cotidianul de satira Charlie Hebdo din Franta si catalogheaza aceasta actiune care a dus la moartea a 12 persoane ca fiind straina islamului.

Barack Obama condamna atacul terorist din Paris: SUA sunt dispuse sa colaboreze pentru capturarea agresorilor

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, condamna atacul terorist comis miercuri la redactie publicatiei franceze Charlie Hebdo, in urma caruia 12 persoane au fost ucise, iar 10 ranite. Obama a subliniat ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )