Libnet.ro
UNICEF

14:45

Liderii din G7 au luat decizia cruciala pentru gigantii internetului! Noi reguli de fiscalitate internationala

B1 B1,
Liderii din G7 au luat decizia cruciala pentru gigantii internetului! Noi reguli de fiscalitate internationala

Un nou acord a fost atins in cadrul G7 pentru ca in 2020 sa poata fi aplicate noi reguli alefiscalitatii internationale, potrivit unui anunt facut de presedinteleFrantei, Emmanuel Macron. in. continuă pe B1

Insula Iubirii, scoasa din grila. Decizia luata de sefii de la Antena 1

Fanii emisiunii Insula Iubirii sunt intr-un soc total! Sefii Antena 1 au luat o decizie radicala, au scos emisiunea din grila. Nimeni nu s-ar fi gandit la motivul pentru care ar disparea brusc show-ul controversat deja extrem de iubit de toti romanii. De audiente nu ar putea fi vorba, se gandesc fanii care urmaresc in .

Primaria Capitalei cere Guvernului turnul de parasutism din Complexul Lia Manoliu pentru a-l demola ca sa construiasca sala polivalenta

Consiliul General al Municipiului Bucuresti cere Guvernului sa ii transfere turnul de parasutism din Complexul Lia Manoliu pentru a-l demola si a face loc salii polivalente pe care municipalitatea are in plan sa o construiasca acolo. Municipalitatea se obliga sa identifice un teren si va construi in termen de 3 ani un simulator pentru antrenamentul parasutistilor, care va trece in proprietatea statului roman si in administrarea Aeroclubului Romaniei.

S-a terminat! Rona Hartner a luat decizia radicala! S-a intamplat pe patul de spital! Fanii sunt in stare de SOC

Rona Hartner 46 de ani) trece prin una dintre cele mai mari cumpene ale vietii sale: cancerul de colon. Cu toate acestea, artista nu vrea sa se dea batuta si face orice pentru a-si pastra starea de spirit.

A fost DECONTECTAT de la aparate. Familia a luat decizia radicala

Un barbat italian a murit in urma cu doua zile, dupa ce a stat timp de 31 de ani in coma. Ignazio Okamoto, un tanar din tata mexican, de origine japonez, si mama italianca, a fost implicat intr-un.

Macron: Liderii din G7 au convenit sa ajute tarile lovite de incendiile din Amazonia

Tarile din Grupul tarilor puternic industrializate G7) au convenit sa ajute cat mai repede posibil.

Macron: Liderii din G7 au convenit sa ajute cat mai repede tarile lovite de incendiile din Amazonia

Tarile din Grupul statelor puternic industrializate G7) au convenit sa ajute cat mai repede posibil tarile lovite de incendiile ce s-au extins in ultimele zile in jungla amazoniana, a anuntat duminica presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a carui tara gazduieste summitul G7 la Biarritz, scriu AFP si DPA, citate de Agerpres.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa decizia PSD pentru prezidentiale: Treaba lor... Eu voi candida din partea romanilor liberi

Liviu Plesoianu a avut o prima reactie dupa ce PSD a desemnat-o pe Viorica Dancila candidatul partidului pentru alegerile prezidentiale. Plesoianu Partidul CEX si sforarii de SERVICIU au candidata.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )