Libnet.ro
UNICEF

12:45

Liderul nord-coreean Kim Jong Un apare pentru prima data intr-un selfie, in timpul unui tur nocturn prin Singapore

Adevărul Adevărul,
Liderul nord-coreean Kim Jong Un apare pentru prima data intr-un selfie, in timpul unui tur nocturn prin Singapore

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a efectuat, luni noapte, cu cateva ore inainte de summitul istoric cu Donald Trump, la un tur al orasului asiatic, ocazie cu care a acceptat sa faca pentru prima data un selfie. continuă pe Adevărul

Afganistan: Talibanii au anuntat armistitiu de trei zile pentru prima data de la izbucnirea conflictului

Talibanii au anuntat un armistitiu de trei zile, aceasta fiind pentru prima data cand sunt de acord cu incetarea focului din 2001 de la interventia fortelor aliate conduse de Statele Unite, scrie BBC.

Tunelul Timpului de la Castelul Bran, deschis pentru prima data pentru turisti

Incepand cu 1 iulie, Tunelul Timpului de la Castelul Bran, care nu a fost niciodata deschis publicului, va putea fi vizitat de turisti. Vizitatorii vor putea urmari istoria castelului, intr-un show unic in.

Cine a aratat pentru prima data degetul mijlociu si in ce context

Simbolul degetului mijlociu este universal. Toata lumea stie ca a arata cuiva degetul mijlociu este o jignire. Totul a inceput in urma cu cateva sute de ani, cand degetul avea o alta.

Kim Jong-un a sosit in Singapore pentru summitul istoric cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a sosit, duminica, in Singapore, inaintea unui summit istoric cu presedintele Statelor Unite Donald Trump, a informat presa locala, transmite agentia dpa. Kim a sosit pe.

Mike Pompeo: Kim Jong-un, pregatit pentru denuclearizare

Secretarul de stat Mike Pompeo sustine ca liderul nord-coreean, Kim Jong-un, i-a spus personal ca este pregatit pentru deanuclearizare, informeazaCNBC. Declaratiile vin cu doar cateva zile inainte de intalnirea istorica dintre Donald Trump si Kim Jong-un.

Kim Jong-un si-a adus toaleta personala de la Phenian, la summit-ul istoric cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns in Singapore, acolo unde va acea loc summit-ul istoric dintre el si presedintele american Donald Trump. Trei avioane Air China de la Phenian il insotesc pe Kim Jong-un,.

Trump si Kim Jong-un au ajuns in Singapore pentru summitul istoric ce va impacta viitorul intregii lumi

Presedintele american Donald Trump a ajuns duminica in Singapore pentru summitul istoric cu liderul nord-coreean Kim Jong-un ce urmeaza sa aiba loc pe 12 iunie, conform Reuters. Obiectivul presedintelui.

UPDATE Kim Jong Un a ajuns la Singapore pentru summitul istoric cu Donald Trump

Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a sosit duminica la Singapore in vederea istoricului summit de marti cu presedintele SUA, Donald Trump. Acesta este asteptat sa ajunga si el la Singapore in cursul zilei de duminica. Tema reuniunii vizeaza denuclearizarea Coreei de Nord, transmite agentia dpa, citata de Agerpres.

UPDATE Kim Jong Un si Donald Trump au ajuns la Singapore pentru summitul istoric de marti

Presedintele american Donald Trump si liderul de la Phenian, Kim Jong Un, au ajuns duminica la Singapore in vederea istoricului summit de marti, la care se va discuta despre denuclearizarea Coreei de Nord, transmite agentia dpa, citata de Agerpres.

Trump a plecat catre Singapore de la summitul din Canada pentru intalnirea cu Kim Jong Un

Avionul presedintelui american Donald Trump a decolat sambata din Canada, la finalul summitului G7, catre Singapore pentru intalnirea sa cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )