Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vladimir Putin i-a oferit o arma Kalasnikov presedinteului egiptean, cu ocazia unei vizite la Cairo (VIDEO)

B1 B1,
Vladimir Putin i-a oferit o arma Kalasnikov presedinteului egiptean, cu ocazia unei vizite la Cairo (VIDEO)

Presedintele rus, Vladimir Putin, care efectueaza o vizita in Egipt, i-a oferit o arma Kalasnikov omologului sau egiptean, Abdel Fattah al-Sisi. Cadoul ar putea anunta semnarea unui acord in valoare de 3,5. continuă pe B1

Vladimir Putin i-a oferit o arma Kalasnikov presedinteului egiptean, cu ocazia unei vizite la Cairo (Video)

Presedintele rus, Vladimir Putin, care efectueaza o vizita in Egipt, i-a oferit o arma Kalasnikov omologului sau egiptean, Abdel Fattah al-Sisi. Cadoul ar putea anunta semnarea unui acord in valoare de 3,5.

Vladimir Putin a dat cadou un Kalasnikov unui politician egiptean

Presedintele rus, Vladimir Putin, care efectueaza o vizita in Egipt, i-a oferit o arma Kalasnikov omologului sau egiptean, Abdel Fattah al-Sisi, cu care a mers la Opera din Cairo, apoi au luat cina.

VIDEO Vladimir Putin i-a oferit o arma Kalashnikov omologului sau egiptean, cu ocazia unei vizite la Cairo

Presedintele rus Vladimir Putin, care efectueaza o vizita in Egipt, i-a oferit o arma Kalashnikov omologului sau egiptean, Abdel Fattah al-Sisi, cu care a mers la Opera din Cairo, apoi au luat cina impreuna, relateaza The Independent, citat de Mediafax.

Vladimir Putin nu va accepta ultimatumuri din partea Occidentului

Presedintele rus Vladimir Putin nu va accepta ultimatumuri din partea Occidentului, afirma purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov. Nimeni nu i-a mai vorbit pana acum lui Vladimir Putin pe tonul unui .

Igor Dodon, liderul socialistilor din R.Moldova: Vladimir Putin este un politician exemplu pentru mine

Igor Dodon, liderul Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM), afirma ca presedintele rus Vladimir Putin este pentru el un politician exemplu, acesta fiind un statalist si un patriot puternic, transmite Unimedia. info.

Nimeni nu poate recurge la ultimatumuri in fata lui Vladimir Putin - Dmitri Peskov, purtator de cuvant al Kremlinului

Nimeni nu poate folosi tonul de ultimatum pentru a discuta cu presedintele rus Vladimir Putin in negocierile privind criza din Ucraina, a declarat luni purtatorul de cuvant al Kremlinului, potrivit Reuters.

Vladimir Putin acuza Occidentul ca a sustinut o lovitura de stat la Kiev: Au fost incercari de a smulge de la Rusia state care au apartinut Uniunii Sovietice

Presedintele rus Vladimir Putin sustine, intr-un interviu pentru un cotidian egiptean ca Occidentul este cel care a provocat criza din Ucraina, informeaza BBC News Online. Aflat intr-o vizita in Egipt, liderul de.

Vladimir Putin: Rusia nu intentioneaza sa duca un razboi. Unora le place sa traiasca in conditii de cvasiocupatie, dar noi nu vom face acest lucru

Presedintele rus Vladimir Putin a facut, sambata seara, primele declaratii dupa intalnire de vineri cu cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande, afirmand ca tara sa nu intentioneaza sa faca razboi cu nimeni, relateaza AFP si Reuters.

Vladimir Putin: Rusia nu intentioneaza sa duca un razboi

Presedintele rus Vladimir Putin a facut, sambata seara, primele declaratii dupa intalnire de vineri cu cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande, afirmand ca tara sa nu intentioneaza sa faca razboi cu nimeni, relateaza AFP si Reuters.

Vladimir Putin: Rusia nu intentioneaza sa duca razboi cu nimeni

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, sambata seara, ca tara sa nu intentioneaza sa faca razboi cu nimeni, relateaza AFP. Nu intentionam sa facem razboi cu nimeni, intentionam sa cooperam cu .

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )