Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nivel record al increderii rusilor in Vladimir Putin

Adevărul Adevărul,
Nivel record al increderii rusilor in Vladimir Putin

Increderea cetatenilor rusi in presedintele Vladimir Putin a ajuns la un nou maxim istoric, potrivit unui sondaj publicat recent si citat de postul de televiziune Russia Today. continuă pe Adevărul

Negocieri maraton la Minsk. Vladimir Putin anunta ca s-a ajuns la un acord. Armistitiul va intra in vigoare duminica

UPDATE: Vladimir Putin da asigurari ca a fost gasit un acord cu Ucraina, anuntant ca focurile se vor opri incepand cu 15 februarie, potrivit publicatiei NouvelObservatoir. La orele 10, Vladimir Putin a anuntat.

Vizita lui Vladimir Putin la Budapesta este un esec al diplomatiei ungare. Cine face aceasta afirmatie

Liderul opozitiei ungare, Ferenc Gyurcsany, a insistat vineri ca vizita de saptamana viitoare la Budapesta a presedintelui rus Vladimir Putin reprezinta un esec al diplomatiei ungare, relateaza MTI, citata de Mediafax.

Liderul opozitiei din Ungaria: Vizita lui Vladimir Putin la Budapesta este un esec al diplomatiei ungare

Liderul opozitiei ungare, Ferenc Gyurcsany, a apreciat vineri ca vizita de saptamana viitoare la Budapesta a presedintelui rus Vladimir Putin reprezinta un esec al diplomatiei ungare, informeaza agentia.

Lasata la cheremul lui Vladimir Putin, Ucraina risca sa ajunga precum Cecenia

Acordul de la Minsk privind conflictul ucrainean are sanse mici sa-i limiteze ambitia lui Vladimir Putin de a crea un stat marioneta in estul Ucrainei, care ar putea fi folosit pentru a sabota restul tarii, sustin analistii. in disputa cu Rusia e nevoie de mai multa creativitate si de mai mult angajament din partea SUA, altfel Putin isi va consolida victoria, va gasi punctele slabe in arhitectura europeana si va face o noua miscare ofensiva.

ANALIZA. Care este cea mai mare FRICA a lui Vladimir Putin in aceste momente

Lui Vladimir Putin ii este frica de NATO, iar explicatia este mai simpla decat ne-am fi imaginat: geografia. Atunci cand Razboiul Rece era la apogeu, puterea URSS-ului si a aliatilor Pactului de la Varsovia.

Eliberarea fostului pilot militar ucrainean Nadia Savcenko a fost acceptata de Vladimir Putin

Vladimir Putin a acceptat eliberarea fostului pilot militar ucrainean Nadia Savcenko, aceasta fiind de altfel una dintre conditiile prevazute in acordul de pace la care s-a ajuns joi la Minsk, potrivit unor surse.

Cum comenteaza politicienii romani negocierile de la Minsk: Vladimir Putin, mangaiat pe crestet de liderii europeni

Negocierile de la Minsk au ecouri si in randul politicienilor romani, care au comentat discutiile dintre liderii europeni Angela Merkel, respectiv Francois Hollande si presedintele rus Vladimir Putin.

David Cameron: Vladimir Putin trebuie sa stie ca, daca nu-si schimba comportamentul, sanctiunile nu vor fi schimbate

Sanctiunile impuse Rusiei de Uniunea Europeana ca urmare implicarii in conflictul din Ucraina nu ar trebui ridicate pana cand presedintele Vladimir Putin nu isi schimba comportamentul, considera premierul.

Vladimir Putin si-a pierdut rabdarea: ce a facut in timpul negocierilor de la Minsk VIDEO

Presedintele rus Vladimir Putin, si-a pierdut rabdarea in timpul discutiilor de la Minsk, capitala Belarusului, unde a discutat cu Petro Porosenko, Angela Merkel si Francois Hollande. Liderul de la Kremlin a rupt in doua pixul pe care il tinea in mana,.

Vladimir Putin anunta incetarea ostilitatilor in Ucraina, dupa negocieri maraton

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat joi ca un acord a fost incheiat la Minsk pentru incetarea ostilitatilor in Ucraina incepand de duminica, 15 februarie, relateaza Russia Today.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )