Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul organizatiei Stat Islamic in Afganistan si Pakistan, ucis de o drona americana

România Liberă România Liberă,
Liderul organizatiei Stat Islamic in Afganistan si Pakistan, ucis de o drona americana

Liderul ramurii organizatiei jihadiste Stat Islamic SI) in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac american cu drona intr-o provincie din estul Afganistanului, a confirmat vineri ambasadorul afgan in Pakistan, relateaza Reuters, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Un lider al gruparii Stat Islamic a fost ucis in Kurdistanul irakian

Un lider al gruparii jihadiste Stat Islamic a fost ucis in Kurdistanul Irakian de catre fortele militare antiterorism, sprijinite de cele militare americane, informeaza rudaw. net, care citeaza Consiliul.

Liderul Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona

Ambasadorul afgan de la Islamabad, Omar Zakhilwal, a anuntat vineri ca liderul factiunii Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona, executat de militarii Statelor Unite in provincia estica Nangharhar, transmite Reuters.

Simpatizant al retelei teroriste Stat Islamic, expulzat din Italia. Barbatul, suspectat ca voia sa atace Turnul din Pisa

Un islamist tunisian, simpatizant al retelei teroriste Stat Islamic, a fost expulzat din Italia. Barbatul era suspectat ca urma sa comita un atentat la Turnul din Pisa, potrivit Mediafax. Bilel Chihaoui,.

Doi presupusi adepti ai gruparii Stat Islamic, arestati in Brazilia

Doi presupusi sustinatori ai gruparii jihadiste Stat Islamic au fost arestati, joi, de politia braziliana, la Sao Paolo, sub suspiciunea ca planuiau atacuri teroriste la Jocurile Olimpice de la Rio.

VIDEO. Alegeri SUA: Trump ii acuza pe Barack Obama si Hillary Clinton ca ar fi creat reteaua Stat Islamic

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentale americane, a declarat ca presedintele Barack Obama si democrata Hillary Clinton au fondat reteaua terorista Stat Islamic SI), relateaza Politico. com, preluat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2043 seconds )