Libnet.ro
UNICEF

17:00

Simpatizant al retelei teroriste Stat Islamic, expulzat din Italia. Barbatul, suspectat ca voia sa atace Turnul din Pisa

B1 B1,
Simpatizant al retelei teroriste Stat Islamic, expulzat din Italia. Barbatul, suspectat ca voia sa atace Turnul din Pisa

Un islamist tunisian, simpatizant al retelei teroriste Stat Islamic, a fost expulzat din Italia. Barbatul era suspectat ca urma sa comita un atentat la Turnul din Pisa, potrivit Mediafax. Bilel Chihaoui,. continuă pe B1

Doi presupusi adepti ai gruparii Stat Islamic, arestati in Brazilia

Doi presupusi sustinatori ai gruparii jihadiste Stat Islamic au fost arestati, joi, de politia braziliana, la Sao Paolo, sub suspiciunea ca planuiau atacuri teroriste la Jocurile Olimpice de la Rio.

Liderul organizatiei Stat Islamic in Afganistan si Pakistan, ucis de o drona americana

Liderul ramurii organizatiei jihadiste Stat Islamic SI) in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac american cu drona intr-o provincie din estul Afganistanului, a confirmat vineri ambasadorul afgan in Pakistan, relateaza Reuters, preluata de Agerpres.

Un lider al gruparii Stat Islamic a fost ucis in Kurdistanul irakian

Un lider al gruparii jihadiste Stat Islamic a fost ucis in Kurdistanul Irakian de catre fortele militare antiterorism, sprijinite de cele militare americane, informeaza rudaw. net, care citeaza Consiliul.

VIDEO. Alegeri SUA: Trump ii acuza pe Barack Obama si Hillary Clinton ca ar fi creat reteaua Stat Islamic

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentale americane, a declarat ca presedintele Barack Obama si democrata Hillary Clinton au fondat reteaua terorista Stat Islamic SI), relateaza Politico. com, preluat de Mediafax.

Presa: Autoritatile germane au arestat un presupus militant de rang inalt al Statului Islamic

Autoritatile germane au arestat marti un presupus jihadist de rang inalt, care activa in cadrul gruparii teroriste Stat Islamic. Operatiunea de capturare a suspectului a avut loc in localitatea Mutterstadt, situata la circa 70 de kilometri sud de metropola Frankfurt pe Main, transmite Reuters.

Masuri de securitate sporite in porturile din Italia! Autoritatile se tem de eventuale atacuri teroriste

Masuri de securitate sporite in Italia! Autoritatile au intensificat, joi, masurile de securitate in porturi, de teama unor atacuri teroriste, potrivit La Repubblica, preluat de Mediafax. Nivelul de.

Doi suspecti de legaturi cu gruparea Stat Islamic, arestati in Germania. Unul dintre ei ar fi planuit un atac terorist

Un refugiat sirian in varsta de 25 de ani a fost retinut de autoritatile germane in vestul tarii. El este suspectat ca ar fi planuit un atac terorist la meciurile din prima etapa ale noului sezon de Bundesliga.

Creditele neperformante din Italia, in declin dupa trei luni de crestere

Nivelul creditelor neperformante NPL) din sistemul bancar italian a inregistrat, in iunie, primul declin dupa trei luni de crestere, conform datelor publicate ieri de Banca Italiei.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )