Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liderul de sindicat Marin Condescu, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Pandurii

Adevărul Adevărul,
Liderul de sindicat Marin Condescu, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Pandurii

Liderul de sindicat Marin Condescu, fostul presedinte al clubului Pandurii si actual reprezentant Al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia USMO) in AGA la echipa de fotbal, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare de Tribunalul Olt. continuă pe Adevărul

Sindicalistul Marin Condescu, condamnat la inchisoare cu suspendare

Fostul presedinte al clubului de fotbal Pandurii Targu-Jiu, Marin Condescu, si fostul vicepresedinte al clubului gorjean, Viorel Temelescu, au fost condamnati vineri de Tribunalul Olt la pedepse cu suspendare,.

Un executor judecatoresc implicat in spalarea a 22 de miliarde de dolari prin bancile din Moldova, condamnat la 5 ani de inchisoare

Dupa ce acum un an scapase de pedeapsa, fiind achitat de Judecatoria Buiucani, vineri, 9 iunie, la insistenta procurorilor, unul dintre executorii judecatoresti implicati in spalarea a peste 20 de miliarde de dolari prin sistemul bancar moldovenesc, bani proveniti din Rusia, a fost condamnat la 5 ani inchisoare.

Romaero incearca de trei ani sa vanda o carcasa de avion la acelasi pret

Romaero RORX), companie de stat specializata in intretinerea si repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, incearca de trei ani sa vanda o carcasa de avion la acelasi pret, 17. 000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )