Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sindicalistul Marin Condescu, condamnat la inchisoare cu suspendare

Antena3 Antena3,
Sindicalistul Marin Condescu, condamnat la inchisoare cu suspendare

Fostul presedinte al clubului de fotbal Pandurii Targu-Jiu, Marin Condescu, si fostul vicepresedinte al clubului gorjean, Viorel Temelescu, au fost condamnati vineri de Tribunalul Olt la pedepse cu suspendare,. continuă pe Antena3

Liderul de sindicat Marin Condescu, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Pandurii

Liderul de sindicat Marin Condescu, fostul presedinte al clubului Pandurii si actual reprezentant Al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia USMO) in AGA la echipa de fotbal, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare de Tribunalul Olt.

VIDEO Traficant international de droguri prins in flagrant in Alba, condamnat la inchisoare cu suspendare

Un traficant de droguri, surpins in flagrant intr-o benzinarie din orasul Teius, judetul Alba, in timp ce incarca sa vanda droguri a fost condamnat la inchisoare cu suspendare. Decizia a fost pronuntata la Tribunalul Alba si nu este definitiva.

Traian Basescu spune ca a aflat din presa ca ar exista un dosar despre el in arhiva SIPA. Fostul presedinte ii cere ministrului Justitiei sa confirme existenta dosarului

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca a luat nota despre faptul ca, intr-un ziar central, se afirma ca ar exista un dosar pe numele lui in arhiva SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei.

A murit fostul presedinte al Tribunalului Sibiu. Mesajul transmis de conducerea Curtii de Apel Alba Iulia

Fostul presedinte al Tribunalului Sibiu, judecatorul Marcel Ion Rusu, a decedat la varsta de 58 de ani. Reprezentantii Curtii de Apel Alba Iulia au facut public un mesaj de condoleante.

Fostul presedinte al Mexicului, mesaj dur la adresa lui Donald Trump: Zidul tau de la granita poate fi depasit cu o scara, Einstein! (VIDEO)

Fostul presedinte al Mexicului, Vicente Fox Quesada, a inregistrat un mesaj video pentru Donald Trump in care il ataca pe presedinte american pentru planul sau de a construi un zid la granita de su.

Curtea de Apel e in BERNA: Fostul presedinte al tribunalului duce justitia pe lumea cealalta

Reprezentantii Curtii de Apel Alba Iulia au facut public un mesaj de condoleante, referitor la trecerea in nefiinta a judecatorului Marcel Ion Rusu 58 de ani), fost presedinte al Tribunalui Sibiu, scrie Al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )