Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liga 1: FCSB - Sepsi 2-0/ Victorie chinuita pentru echipa lui Dica

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: FCSB - Sepsi 2-0/ Victorie chinuita pentru echipa lui Dica

FCSB a castigat cu greu partida disputata pe Arena Nationala in compania celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 2-0, fiind ajutata si de un autogol al oaspetilor. Dupa o prima repriza in care Sepsi a avut cateva ocazii importante de a deschide scorul, tabela s-a modificat pentru prima data in dreptul celor de la FCSB, in minutul 51: Viera a marcat in propria poarta. continuă pe Hotnews

LIVE FCSB - Sepsi 0-0

Dupa umilinta cu Lazio din Europa League cei de la FCSB revin in Liga 1 Betano pentru meciul cu Sepsi, ultimul din sezonul regulat. Apasati aici pentru live video.

Asa am trait FCSB - Sepsi 2-0

Dupa umilinta cu Lazio din Europa League cei de la FCSB a revenit in Liga 1 Betano pentru meciul cu Sepsi, ultimul din sezonul regulat. Apasati aici pentru live video.

Victorie importanta pentru Gigi Becali: Tribunalul Bucuresti a respins cererea CSA Steaua privind numele echipei de fotbal

Marca FCSB va ramane in proprietatea clubului patronat de Gigi Becali, iar acest nume va putea fi folosit in continuare in competitii. Acest lucru dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins cererea Clubului .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )