Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liga 1: Sepsi vs FCSB 0-0, in ultimul meci din etapa a doua

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: Sepsi vs FCSB 0-0, in ultimul meci din etapa a doua

Sepsi Sfantu Gheorghe si FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0, ultima partida din etapa a doua a Ligii 1. Pentru gazde, aceasta a fost a doua remiza consecutiva fara goluri in campionat, in timp ce trupa lui Bogdan Andone a adunat patru puncte. continuă pe Hotnews

Ultimul episod din povestea casei de peste 100 de ani de pe strada Visarion 8, furata bucata cu bucata: proprietarii demoleaza fara autorizatie ultimul zid. Primaria a aprobat construirea in loc a unui bloc

Ultimul episod din povestea casei de peste 100 de ani de pe strada Visarion 8, construita dupa planurile arhitectului Ion Berindei, s-a sfarsit. Proprietarii demoleaza fara autorizatie si ramasitele ultimelor ziduri pentru a face loc unei noi constructii. Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca nu era nevoie de una deoarece proprietarii au venit cu un act de la Cadastru care dovedeste ca pe teren nu mai era nimic. Mai mult, Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a dat autorizatie de construire pentru ridicarea in loc a unui bloc cu doua subsoluri, parter si 4 etaje, dand practic un final fericit unui sir de ilegalitati si dand incredere celor care vor sa scape de o cladire de patrimoniu ca sa construiasca un bloc ca o pot face fara sa respecte legea si fara sa pateasca nimic.

Asa am trait Sepsi - FCSB 0-0

Etapa a 2-a din Liga 1 s-a incheiat luni seara cu meciul Sepsi Sf. Gheorghe - FCSB. Partida va fi live text in aceasta pagina.

Avancronica meciului Sepsi - FCSB

Echipele Sepsi Sf. Gheorghe si FCSB trag cortina, luni seara, peste etapa a doua din Liga 1.

Dunarea joaca sambata, 20 iulie, ultimul meci de verificare in Bulgaria

Dunarea Calarasijoaca sambata, de la ora 10. 30ultima partida de verificare din stagiul de pregatire din Bulgaria. Galben albastrii isi vor masura fortele cu echipa locala PFC Bansko, echipa ce evolueaza in liga a 3-a Sud Vest, a treia divizie bulgara, scrie arenamedia. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )