Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liga I: ASA la prima victorie, Dinamo la prima infrangere

Hotnews Hotnews,
 Liga I: ASA la prima victorie, Dinamo la prima infrangere

ASA Targu Mures a invins-o pe Dinamo Bucuresti cu scorul de 2-1 0-0), luni seara, pe teren propriu, in ultima partida din etapa a saptea a Ligii I de fotbal, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Dinamo, la prima infrangere, dupa meciul cu ASA Targu Mures

ASA Targu Mures a invins-o pe Dinamo Bucuresti cu scorul de 2-1 0-0), luni seara, pe teren propriu, in ultima partida din etapa a saptea a Ligii I de fotbal. ASA a cucerit primele sale puncte di.

Meciul din Liga 1 dintre Targu Mures si Dinamo a fost oprit pentru 6 minute: Ambulanta a patruns pe gazon pentru a prelua un fan dinamovist (FOTO)

Meciul dintre Targu Mures si Dinamo a provocat emotii puternice tuturor celor prezenti pe gazon si in tribune dupa ce ambulanta a patruns pe teren in minutul 8 al meciului. Un suporter al lui Di.

VIDEO Leipzig - Dortmund 1-0/ Prima victorie din istorie pentru Leipzig in Bundesliga

Borussia Dortmund a pierdut pe terenul nou-promovatei Leipzig, scor 0-1, intr-o partida din etapa a doua a campionatului german. Naby Keita a inscris unicul gol al partidei, aducand prima victorie din istorie pentru Leipzig in Bundesliga. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Leipzig - Dortmund.

Victor Ponta, o prima victorie in instanta. Magistratii au modificat conditiile controlului judiciar

Fostul premier Victor Ponta obtine o prima victorie in razboiul cu procurorii DNA. iCCJ a decis sa ii schimbe controlul judiciar, iar fostul premier are voie sa vorbeasca public despre dosarul.

Ioan Andone acuza arbitrajul si FRF pentru infrangerea de la Targu Mures

Dinamo a fost invinsa de ASA Tg. Mures cu 2-1 in ultima partida a etapei a 7-a din Liga 1 la capatul unui meci in care formatia bucuresteana a acuzat mai multe erori de arbitraj.

Panica la Targu Mures dupa ce un suporter dinamovist a avut nevoie de SMURD

Meciul dintre ASA Tg. Mures si Dinamo a fost intrerupt timp de cinci minute pentru a permite ambulantei SMURD sa patrunda pe teren.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )