Libnet.ro
UNICEF

08:45

LIGA I: FC Brasov - Concordia Chiajna, scor 3-1. Sumudica a vrut sa scoata echipa de pe teren

Hotnews Hotnews,
 LIGA I: FC Brasov - Concordia Chiajna, scor 3-1. Sumudica a vrut sa scoata echipa de pe teren

Formatia FC Brasov a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 1-0), echipa Concordia Chiajna, intr-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I, in care oaspetii au jucat in inferioritate numerica din minutul 44, potrivit Mediafax. Tehnicianul Concordiei, Marius Sumudica, a vrut dupa eliminare sa scoata echipa de pe teren, insa in cele din urma jocul a continuat. Viitorul- Steaua 0-3. Gol de senzatie Latovlevici si Steaua se distanteaza la 9 puncte in fruntea clasamentuluiPoli Timisoara - U Cluj 1-2. continuă pe Hotnews

Max Nicu si Grigorie, decisivi pentru U Cluj si FC Brasov, in victoriile cu ACS Timisoara (2-1), respectiv Concordia Chiajna (3-1)

Universitatea Cluj a castigat trei puncte importane in lupta pentru salvarea de la retrogradare, dupa ce s-a impus la Timisoara, scor 2-1, un meci in care Max Nicu a dat o pasa de gol si a marcat prima sa reusita in Liga I. Brasov a invins-o pe Chiajna, scor 3-1, un meci in care Sumudica a vrut sa-si scoata echipa de pe teren.

MINUT cu MINUT Liga 1 ACS Poli-U Cluj 1-2, FC Brasov-Concordia 3-1 si Viitorul-Steaua 0-3

Ultimele trei jocuri ale etapei a XXVIII-a aLigii 1 -ACS Poli-U Cluj 1-2, FC Brasov-Concordia 3-1si Viitorul-Steaua 0-3- au fostin direct, LIVE TEXT, pe site.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )