Libnet.ro
UNICEF

16:45

Liga Campionilor: FC Barcelona - Bayern Munchen 3-0. Messi, din nou intr-o seara magica

România Liberă România Liberă,
Liga Campionilor: FC Barcelona - Bayern Munchen 3-0. Messi, din nou intr-o seara magica

Barcelona si-a asigurat un retur mai usor la Munchen, in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a invins-o pe Bayern, cu scorul de 3-0, pe Camp Nou. Catalanii vor porni cu prima sansa in a doua mansa, insa calificarea inca nu a fost jucata. continuă pe România Liberă

VIDEO Champions League, semifinale: Barcelona - Bayern Munchen 3-0 Messi, Messi...

Pep declara ca Bayern vrea sa joace ofensiv si sa se impuna in Catalunia, dar Barcelona a etalat un fotbal de clasa si numai inspiratia si reflexele uluitoare ale lui Neuer au facut ca scorul la pauza sa fie alb. Bavarezii au dominat inceputul reprizei secunda, iar cand jocul Barcei parea tot mai incalcit, la rampa a iesit Lionel Messi care a reusit doua goluri superbe. Neymar a inscris pe contraatac in prelungirile meciului dand startul fiestei. Se anunta un retur greu pentru Pepcomp daca nu imposibil, un meci in care totul se va juca pe cartea atacului.

VIDEO FC Barcelona - Bayern Munchen 3-0, in semifinalele Ligii Campionilor. Multi fotbalisti buni, un singur geniu: Lionel Messi

FC Barcelona a trecut cu 3-0 de Bayern Munchen, cu doua goluri marcate de Lionel Messi in interval de trei minute, 77 si 80, plus o reusita a lui Neymar in prelungirile meciului.

MINUT cu MINUT Liga Campionilor, semifinale: FC Barcelona-Bayern Munchen 3-0

Partida tur dintre FC Barcelona si Bayern Munchen, contand pentru penultimul act al Ligii Campionilor, a fost transmisa LIVE TEXT pe site. Intrati aici pentru a parcurge cele mai importante faze ale acestei confruntari de gala.

FC Barcelona - Bayern Munchen: Cel mai curajos pronostic in meciul sezonului din Liga Campionilor

FC Barcelona si Bayern Munchen se intalnesc, miercuri, de la ora 21. 45, in cel mai asteptat meci al sezonului in Liga Campionilor. Prima mansa a semifinalelor va dezlantui fotbalul total pe Camp Nou, iar o diferenta mai mare de doua goluri nu este exclusa.

Champions League, semifinale: Barcelona - Bayern Munchen (21:45)/ Intoarcerea lui Guardiola

In patru ani, Pep Guardiola a castigat 14 trofee alaturi de Barcelona. In aceasta seara, antrenorul va fi pentru prima data adversar pe Camp Nou. Bayern vrea sa joace ofensiv si sa se impuna in Catalunia. Barcelona vs Bayern Munchen, din semifinalele Champions League, se va disputa de la ora 21:45.

Un arbitru de cosmar pentru Lionel Messi si Barcelona in mansa tur cu Bayern Munchen

UEFA l-a delegat pe italianul Nicola Rizzoli sa conduca la centru mansa tur a semifinalei Champions League dintre FC Barcelona si Bayern Munchen.

Barcelona Bayern, finala din semifinalele: statisticile dovedesc, clar, ca bavarezii sunt cosmarul catalanilor

In ciuda aparentelor, duelul Barcelona Bayern e unul total dezechilibrat, potrivit datelor UEFA. Adevarul va ofera cele mai interesante statistici inaintea jocului de miercuri 21. 45, Digi Sport, Dolce Sport).

Portughezul Cristiano Ronaldo l-a egalat pe brazilianul Luiz Adriano in topul golgheterilor din Liga Campionilor

Portughezul Cristiano Ronaldo Real Madrid) l-a egalat pe brazilianul Luiz Adriano, de la Sahtior Donetk, in fruntea clasamentului golgheterilor din Liga Campionilor, editia 2014-15.

Avancronica Liga Campionilor: Juventus - Real Madrid, duelul care poate schimba toate calculele

Liga Campionilor continua, marti, cu primul meci din semifinale, mult-asteptatul duel dintre Juventus si Real Madrid. Un meci cu o singura favorita, la prima vedere, a fost intotdeauna o adevarata provocare pentru spanioli.

Liga Campionilor, semifinale: Juventus Torino - Real Madrid, scor 2-1

Echipa spaniola Real Madrid, detinatoarea trofeului, a fost invinsa, marti, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-1), de formatia italiana Juventus Torino, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )