Libnet.ro
UNICEF

11:15

Liga Campionilor: CFR Cluj a remizat cu Galatasaray Istanbul, scor 1-1

B1 B1,
Liga Campionilor: CFR Cluj a remizat cu Galatasaray Istanbul, scor 1-1

CFR Cluj a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul sustinut, marti, in deplasare, in compania echipei turce Galatasaray Istanbul, in grupa H a Ligii Campionilor. Clujenii au deschis scorul prin autogolul lui. continuă pe B1

Galata nu o duce bine inaintea meciului cu CFR Cluj

Formatia Galatasaray a terminat la egalitate, vineri, in deplasare, scor 3-3, cu echipa Genclerbirligi, intr-un meci din etapa a VIII-a a campionatului Turciei, ultimul dinaintea partidei de pe teren propriu cu CFR Cluj, din grupele Ligii Campionilor.

Un italian imparte dreptatea la Galatasaray-CFR Cluj

Meciul Galatasaray Istanbul - CFR Cluj, care se va disputa, marti, de la ora 21. 45, in etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor, va fi condus la centru de o brigada din Italia, cu Paolo Tagliavento la centru.

VIDEO Rezumat CFR Cluj - Viitorul

Iata rezumatul meciului dintre CFR Cluj si Viitorul Constanta, scor 0-1.

Andone e istorie, CFR Cluj cauta antrenor

Sefii CFR-ului i-au dat ultimatum lui Ioan Andone, insa nu sunt convinsi ca Falcosul va reusi sa redreseze echipa. Din acest motiv, sefii din Gruia au inceput sa caute un nou antrenor.

GALATASARAY - CFR CLUJ LIVE TEXT in Liga Campionilor. ...

Meciul Galatasaray Istanbul - CFR Cluj se va disputa in aceasta seara de la ora 21. 45, in etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor. Partida este extrem de importanta pentru campioana Romaniei CFR Cluj, dar si pentru Ioan Andone, postul sau de antrenor depinzand de rezultat. ECHIPE PROBABILE GALTASARAY - CFR CLUJ Galatasaray: Muslera - Eboue, Semih, Nounkeu, H. Balta - Melo, Selcuk, Amrabat, E. Baytar - Elmander, U. Bulut. Antrenor: Fatih Terim CFR CLUJ: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, .

LIVE TEXT. Galatasaray - CFR Cluj joaca in Liga Campionilor. ...

Meciul Galatasaray Istanbul - CFR Cluj se va disputa in aceasta seara de la ora 21. 45, in etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor. Partida este extrem de importanta pentru campioana Romaniei CFR Cluj, dar si pentru Ioan Andone, postul sau de antrenor depinzand de rezultat. ECHIPELE DE START PENTRU MECIUL GALTASARAY - CFR CLUJ CFR: Felgueiras - Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi - Aguirregaray, Godemeche, Alberto, Camora - Bastos, Kapetanos Rezerve: Stancioiu, Maftei, Rada, Muresan, Rui Pedro, .

CFR Cluj ramane pe doi in clasament dupa egalul de la Istanbul

Campioana Romaniei CFR Cluj ramane in cartile calificarii in optimile Ligii Campionilor dupa 1-1 la Istanbul cu Galatasaray.

Galatasaray si CFR Cluj, fata in fata. CFR poate bate recordul Stelei, Galata cauta istoria cu golul 200

Meciul din grupele Ligii Campionilor dintre Galatasaray si CFR Cluj le pune pe cele doua echipe pentru prima oara intr-o infruntare directa. Iata mai jos date cheie despre ambele echipe, la zi, din cupele europene si nu numai.

LIVE Galatasaray - CFR Cluj 0-0

Galatasaray - CFR Cluj, al treilea meci al campioanei Romaniei in grupele Ligii Campionilor, este transmisin direct de Onlinesport. ro de la ora 21:45.

Galatasaray - CFR Cluj LIVE de la 21:45. Echipele probabile

Galatasaray - CFR Cluj, al treilea meci al campioanei Romaniei in grupele Ligii Campionilor, va fi transmis in direct de Onlinesport. ro de la ora 21:45.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )