Libnet.ro
UNICEF

09:15

Liga Campionilor, handbal feminin: Gyor - CSM Bucuresti 33-25/ A treia infrangere consecutiva

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor, handbal feminin: Gyor - CSM Bucuresti 33-25/ A treia infrangere consecutiva

Dupa ce a pierdut in meciul tur 24-27), CSM Bucuresti, detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, nu a reusit sa isi ia revansa in fata formatiei Gyor ETO, fiind invinsa cu scorul de 33-25 11-13), in cea de-a patra partida din grupa C a competitiei. CSM Bucuresti este la treia infrangere consecutiva in Liga Campionilor. continuă pe Hotnews

MINUT cu MINUT Handbal: Gyor-CSM Bucuresti in Liga Campionilor

CSM Bucuresti a cautat revansa pe terenul lui Gyor, vineri seara live text pe onlinesport. ro cu incepere de la ora 20:00, in meciul patru din Grupa C a Ligii Campionilor.

LIVE Handbal: Gyor-CSM Bucuresti in Liga Campionilor. Conducem la pauza

CSM Bucuresti cauta revansa pe terenul lui Gyor, vineri seara live text pe onlinesport. ro cu incepere de la ora 20:00, in meciul patru din Grupa C a Ligii Campionilor.

LIVE Handbal: Gyor-CSM Bucuresti in Liga Campionilor (20:00)

CSM Bucuresti cauta revansa pe terenul lui Gyor, vineri seara live text pe onlinesport. ro cu incepere de la ora 20:00, in meciul patru din Grupa C a Ligii Campionilor.

infrangere usturatoare pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor: Detinatoarea titlului a fost invinsa 33-25 in deplasare la Gyor

Pe 8 mai, CSM Bucuresti reusea o performanta incredibila pentru sportul romanesc si castiga Liga Campionilor la handbal feminin intr-o finala in care invingea Gyor cu.

Detinatoarea trofeului, CSM Bucuresti, la a treia infrangere in noul sezon al Ligii Campionilor la handbal feminin

Detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti, a fost invinsa, in deplasare, de campioana Ungariei, Gyor ETO, cu scorul de 33-25, in cea de-a patra partida din Grupa C a competitiei, acesta fiind al treilea esec consecutiv pentru formatia lui Jakob Vestergaard.

STATISTICA Ce reprezinta golul lui Claudiu Keseru, din Liga Campionilor, pentru fotbalul romanesc

Claudiu Keseru a reusit sa marcheze pentru Ludogoret Razgrad, in meciul din Liga Campionilor, contra celor de la Arsenal Londra.

Liga Campionilor: Surpriza de la Varsovia. Real Madrid a remizat cu Legia/ Rezultatele serii

Real Madrid, detinatoarea trofeului, a terminat la egalitate cu Legia Varsovia, in deplasare, 3-3, miercuri seara, intr-un meci din Liga Campionilor la fotbal, potrivit Agerpres. Dortmund s-a alaturat celorlalte echipe calificate deja in optimile de finala PSG, Arsenal, Atletico Madrid, Bayern Munchen), dupa 1-0 cu Sporting Lisabona.

Rezultatele inregistrate marti in Liga Campionilor. Meci cat o finala la Manchester

Liga Campionilor a revenit in actualitate, marti, cu primele opt meciuri din etapa a 4-a a fazei grupelor. Vedeti mai jos rezultatele partidelor programate incepand cu ora 21:45.

Programul zilei in Liga Campionilor. Meci cat o finala la Manchester

Liga Campionilor revine in actualitate, marti, cu primele opt meciuri din etapa a 4-a a fazei grupelor. Vedeti mai jos programul partidelor programate incepand cu ora 21:45.

CSM Bucuresti umilita de Gyor dupa o repriza secunda de cosmar

Campioana Europei a condus cu doua goluri diferenta la pauza pe terenul lui yor si a avut chiar trei goluri in fata in debutul partii secunde, pentru a se sufoca in ultimul sfert de ora si a pierde la diferenta mare, scor 33-25. Dupa ce la Bucuresti primise 18 goluri in repriza a doua, pierzand meciul de la plus patru pe tabela, acum CSM a primit 22 de goluri in partea secunda si a pierdut de la plus trei. Meciul a fost live text minut cu minut pe onlinesport. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )