Libnet.ro
UNICEF

15:30

Liga Campionilor: Real Madrid si AC Milan se califica in optimi. Dortmund castiga Grupa Mortii

Antena3 Antena3,
Liga Campionilor: Real Madrid si AC Milan se califica in optimi. Dortmund castiga Grupa Mortii

Meciurile desfasurate miercuri seara in Liga Campionilor au decis echipele calificate in optimile de finala ale competitiei din grupele A, B, C si D. Astfel, in ultima etapa din aceasta faza, singurele. continuă pe Antena3

Rezultate CL Manchester City este eliminata/ Real, Dortmund si AC Milan se califica in optimi

Miercuri seara s-au jucat ultimele partide din cea de-a cincea etapa a Ligii Campionilor. AC Milan se califica alaturi de Malaga, in timp ce Real Madrid se califica in optimile Ligii alaturi de Dortmund lasand in afara competitiei echipa engleza Manchester City, care a remizat 1-1 cu echipa madrilena.

Cel mai controversat gol din Liga Campionilor: Mircea Lucescu si Sahtior se califica dupa o reusita lipsita de fair-play, urmata de un gest extrem de sportivitate (VIDEO)

Antrenorul roman Mircea Lucescu a mai avut parte de un meci de colectie in Liga Campionilor. in deplasarea din Danemarca, Sahtior Donetk a reusit sa se impuna cu un imbatabil 5-2, dar desfasurarea partidei nu.

Real Madrid elimina Manchester City din Liga Campionilor

Manchester United a fost eliminata din Liga Campionilor dupa remiza de pe teren propriu, scor 1-1, cu Real Madrid. Pentru englezi mai ramane doar speranta calificarii in Liga Europa, in timp ce Dortmund a castigat grupa D.

VIDEO Sami Khedira prefateaza meciul Manchester City - Real Madrid

Socul serii de miercuri din UEFA Champions League, Manchester City Real Madrid, a fost analizat in exclusivitate pentru bwin de Sami Khedira, mijlocasul lui Real Madrid. Neamtul vorbeste despre planurile galacticilor pentru meciul din Anglia si marturiseste ca Borussia Dortmund le-a aratat lui si colegilor sai cum sa ii infrunte pe oamenii lui Mancini.

Champions League: Manchester City vs Real Madrid, meciul zilei (Programul televizarilor)

Pentru a mai pastra sanse de calificare in optimile Champions League, Manchester City are nevoie de victorie in meciul cu Real Madrid. In cealalta partida a Grupei D, se vor duela Ajax si Borussia Dortmund. Intra in material pentru a vedea programul meciurilor si al televizarilor.

Jose Mourinho isi cauta casa la Londra - Antrenorul, tot mai aproape de o despartire de Real Madrid

Jose Mourinho isi cauta casa in Londra, iar presa spaniola vorbeste tot mai mult despre o despartire a tehnicianului de Real Madrid. Lusitanul este dorit de Chelsea si PSG, iar in vara ar putea sa plece de pe Santiago Bernabeu, informeaza AS.

Barcelona poate dobori doua recorduri ale rivalilor de la Real Madrid

Neinvinsa dupa disputarea primelor 12 etape din actualul campionat, FC Barcelona poate dobori la finalul sezonului doua recorduri ale celor de la Real Madrid.

Rezultate si clasamente din Liga Campionilor

Accesati aceasta pagina pentru a vedea rezultatele inregistrate, miercuri seara, in Grupele A-D din Liga Campionilor. De asemenea vedeti clasamentele actualizate si programul din ultima etapa.

LIVE Liga Campionilor - Benzema da lovitura Cetatenilor

Accesati aceasta pagina pentru a vedea tot ce se intampla in cele opt meciuri programate, miercuri seara, in etapa a 5-a din Liga Campionilor. Toate partidele incep la 21:45 cu exceptia meciului dintre Zenit si Malaga 19:00).

LIVE Liga Campionilor - Micul Faraon a lovit din nou

Accesati aceasta pagina pentru a vedea tot ce se intampla in cele opt meciuri programate, miercuri seara, in etapa a 5-a din Liga Campionilor. Toate partidele incep la 21:45 cu exceptia meciului dintre Zenit si Malaga 19:00).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )