Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga Campionilor: Spectacol total. Liverpool - AS Roma 5-2/ Salah, doua goluri si doua pase de gol/ Roma marcheaza de doua ori pe final

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor: Spectacol total. Liverpool - AS Roma 5-2/ Salah, doua goluri si doua pase de gol/ Roma marcheaza de doua ori pe final

Echipa Liverpool a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 5-2 2-0), formatia AS Roma, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor. AS Roma a inscris golurile spre finalul partidei, dupa ce a fost condusa cu 5-0, potrivit news. ro. Mohamed Salah a marcat doua goluri, primul cu un sut spectaculos la vinclu, la coltul lung, din unghi, si a pasat la reusita lui Mane, faza la care egipteanul a plecat pe contraatac dintr-o pozitie suspecta de ofsaid. continuă pe Hotnews

LIVERPOOL - AS ROMA LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

LIVERPOOL - AS ROMA LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Duelul semifinalistelor surpriza din Liga Campionilor are loc marti seara intre Liverpool si AS Roma. Cotate cu sansa a doua la calificarea in.

LIVERPOOL - AS ROMA ONLINE LIVE in Liga Campionilor. VIDEO PRO TV si TELEKOM SPORT

LIVERPOOL - AS ROMA ONLINE LIVE in Liga Campionilor. VIDEO PRO TV si TELEKOM SPORT. Primul meci din dubla mansa Liverpool - AS Roma, din semifinalele Ligii Campionilor, se va disputa marti, pe Anfield Road, de.

Avancronica meciului Liverpool Roma

Liga Campionilor a ajuns la faze semifinalelor, iar marti seara se intalnesc in deschiderea careului de asi FC Liverpool si AS Roma intr-un duel putin asteptat la inceputul sezonului.

Pariati pe Liverpool - Roma

Vedeti aici cotele semifinalei Liverpool - Roma din Champions League, o intalnire inedita in aceasta faza a competitiei.

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Cel mai asteptat meci din semifinalele Ligii Campionilor are loc miercuri seara intre Bayern Munchen si Real Madrid, marile favorite pentru ca.

LIVE Liverpool - Roma 3-0. Faraonul Salah face legea pe Anfield!

Urmairiti live text in aceasta pagina mansa tur a semifinalei dintre Liverpool si Roma.

LIVE Liverpool - Roma 0-0

Urmairiti live text in aceasta pagina mansa tur a semifinalei dintre Liverpool si Roma.

Asa am trait Liverpool - Roma 5-2

Am transmis live text in aceasta pagina mansa tur a semifinalei dintre Liverpool si Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )