Libnet.ro
UNICEF

18:15

Liga a II-a: Doar patru echipe din play-off sunt eligibile pentru Liga I

România Liberă România Liberă,
Liga a II-a: Doar patru echipe din play-off sunt eligibile pentru Liga I

Doar patru echipe din cele 12 care evolueaza in play-off-ul Ligii a II-a indeplinesc toate criteriile pentru a putea promova in Liga I. FC Voluntari si ACS Academica Arges, din Seria I, respectiv ACS Poli Timisoara si CS Metalul Resita, din Seria a II-a, sunt singurele care promova la finalul acestui sezon. continuă pe România Liberă

Haos in Liga a II-a! Doar 4 din cele 12 cluburi din play-off si-au depus dosarul pentru obtinerea licentei pentru Liga I

Formatiile FC Voluntari si ACS Academica Arges, din Seria I, ACS Poli Timisoara si CS Metalul Resita, din Seria a II-a, sunt singurele cluburi din play-off-ul Ligii a II-a care si-au depus dosarele pentru obtinerea licentei si pot promova in primul esalon.

Fed Cup: Romania s-a calificat intre cele mai bune 8 echipe din lume

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup.

VICTORIE la tenis! Romania se califica intre cele mai bune 8 echipe din lume

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de.

Fed Cup: Romania s-a calificat dupa 34 de ani intre cele mai bune 8 echipe din lume, dupa ce Alexandra Dulgheru a adus punctul victoriei in intalnirea cu Canada

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup. Dulgheru s-a impus, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, dupa un meci care a durat doua ore si 11 minute.

Hidroelectrica a vandut in martie doar trei microhidrocentrale din 33 scoase la licitatie

Compania de stat Hidroelectrica, aflata in insolventa, a vandut la sfarsitul lunii martie doar trei microhidrocentrale dintr-un total de 33 de unitati scoase la licitatie, pentru 5 milioane de lei 1,1 milioane de euro), echivalentul pretului de pornire.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )