Libnet.ro
UNICEF

09:45

Liga I: Pas gresit pentru FCSB care a remizat cu Poli Iasi, scor 1-1/ Gnohere a egalat din penalti

Hotnews Hotnews,
 Liga I: Pas gresit pentru FCSB care a remizat cu Poli Iasi, scor 1-1/ Gnohere a egalat din penalti

Formatia FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 0-1), partida disputata miercuri seara, pe Arena Nationala, in compania echipei CSM Poli Iasi, in etapa a cincea a Ligii I, potrivit news. ro. Au marcat Gnohere '56 penalti) pentru gazde si Platini '8 pentru oaspeti. continuă pe Hotnews

Pas gresit pentru FCSB in Liga 1

FCSB nu a reusit sa se impuna in meciul disputat miercuri seara pe teren propriu impotriva CSM Poli Iasi in etapa a 5-a din Liga 1. Echipa patronata de Gigi Becali nu a reusit decat un.

Nu le inteleg deloc pe rasuflatele alea. Brigitte Sfat a lansat un mesaj dur pentru tinerele care se considera vedete

Brigitte Nastase a lansat un mesaj dur pe Facebook pentru tinerele care se considera vedete. Sotia lui Ilie Nastase a scris intr-un mesaj pe contul de socilizare ca nu le intelege pe tinerele care.

Locuri de munca disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Peste 800 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate. Cele mai multe joburi vacante sunt in Marea Britanie 335), Germania 152) si Cehia 111). Cele mai putine locuri de munca sunt in Finlanda si Olanda 5).

Mihai Tudose, mesaj pentru bancile care au raportat pierderi: Perioada romantica a trecut. Nu mai merge. La un moment dat o sa public niste date, chiar daca o patesc

Mihai Gadea a difuzat, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, un interviu acordat in exclusivitate de premierul Mihai Tudose, pe temele importante pentru Romania. La interviu au participat si.

Guvernul a aprobat acordarea de stimulente financiare pentru elevii care au obtinut media 10 la examenele nationale din acest an

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de hotarare prin care absolventii care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala a elevilor de clasa a VIII-a EN VIII) si la examenul national de Bacalaureat din acest an vor primi stimulente financiare.

VIDEO Santierul Centurii Capitalei e pericol public pentru soferii care circula noaptea. 9 km aflati in lucru de mai bine de patru ani, fara marcaje si cu capcane la tot pasul intre A1 si DN7

De mai mai bine de 4 ani, circa 9 kilometri din Centura Capitalei, intre Autostrada A1 si Chitila DN7), sunt in lucru pentru a fi largiti la 4 benzi. In iulie, stadiul lucrarilor era de doar 65%, asta desi de fiecare data in ultimii ani promisiunile sefilor de la drumuri sunau cam asa: Pana la finalul anului va fi gata. Pe langa ritmul greoi si tergiversarile nenumarate, santierul in sine e un pericol public pe timp de noapte, cu semnalizari putine sau care lipsesc cu totul, fara marcaje, fara indicatoare si cu un sens giratoriu nemarcat care e taiat pe laterala de cele doua sensuri de circulatie.

Veste buna pentru cei care inca asteapta restituirea taxei auto. Statul da banii inapoi pana in martie 2019 cu o dobanda de 0,02% pe zi

Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta care reglementeaza inapoierea taxei auto celor care au platit-o pana la eliminarea ei de la 1 februarie 2017.

Tariceanu: Sesiunea parlamentara extraordinara a fost convocata pentru marti. Care este ordinea de zi

Sesiunea extraordinara a celor doua Camere ale Parlamentului a fost convocata pentru ziua de marti, a anuntat, luni, presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Noi reguli pentru parintii care pleaca in strainatate

Potrivit noilor legi, din 2018, parintii care pleaca in strainatate vor avea mai multe leguli de indeplinit. Potrivit noilor reglementari, parintii care pleaca din tara pentru a lucra in.

Munca la negru nu va mai fi pedepsita cu inchisoarea pentru angajatori. Care este noua sanctiune stabilita de Guvern

Guvernul a inlocuit pedeapsa cu inchisoarea, pe care ar fi trebuit sa o primeasca angajatorii care primeau mai mult de cinci angajati la negru, cu o amenda contraventionala mai mare, conform.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )