Libnet.ro
UNICEF

05:30

Locuri de munca disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Locuri de munca disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Peste 800 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate. Cele mai multe joburi vacante sunt in Marea Britanie 335), Germania 152) si Cehia 111). Cele mai putine locuri de munca sunt in Finlanda si Olanda 5). continuă pe Wall-Street Ro

Oferta pentru someri: 224 locuri de munca, disponibile la AJOFM

Calarasiul se afla la coada clasamentului in ceea ce priveste locurile de munca disponibile pentru someri. Conform Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), la nivel national sunt inregistrate, in aceasta perioada, 21. 382 locuri de munca, iar la Calarasi oferta este de doar 224 de posturi.

Campanie nationala de informare pentru romanii care vor sa lucreze, sa studieze si sa locuiasca in strainatate

Romanii care isi doresc sa munceasca, sa studieze si sa locuiasca in strainatate sunt vizati de o campanie nationala, demarata de Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni in parteneriat cu alte institutii publice. Scopul campaniei, care incepe pe 9 august, este de a-i informa pe cetateni cu privire la drepturile pe care le au in restul tarilor europene precum si riscurile la care se expun odata ce iau decizia de a pleca peste hotare.

Numarul somerilor, in usoara scadere. Director: Toti marii angajatori angajeaza, persoane care vor sa munceasca nu sunt

Rata somajului a scazut la sub 7%, locuri de munca vacante sunt pe piata, insa angajatorii au in continuare probleme in selectarea fortei de munca.

Nu le inteleg deloc pe rasuflatele alea. Brigitte Sfat a lansat un mesaj dur pentru tinerele care se considera vedete

Brigitte Nastase a lansat un mesaj dur pe Facebook pentru tinerele care se considera vedete. Sotia lui Ilie Nastase a scris intr-un mesaj pe contul de socilizare ca nu le intelege pe tinerele care.

Cand ar putea scapa romanii de vizele pentru SUA - Melescanu: E Un orizont de timp de 1-2 ani

Ministrul de externe, Teodor Melescanu a declarat ca ridicarea vizelor pentru romanii care vor sa calatoreasca in SUA s-ar putea produce intr-un an, sau doi, explicand ca acest lucru se.

Romania Start-up Plus (40.000 Euro pentru mici afaceri): S-a incheiat prima etapa de evaluare

150 de proiecte au fost respinse in prima etapa de evaluare a liniei de finantare Romania Start-up Plus RSUP), prin care vor fi stabilite organizatiile care vor acorda fondurile europene de pana la 40. 000 de euro pentru romanii care vor sa ineapa o mica afacere.

Munca la negru nu va mai fi pedepsita cu inchisoarea pentru angajatori. Care este noua sanctiune stabilita de Guvern

Guvernul a inlocuit pedeapsa cu inchisoarea, pe care ar fi trebuit sa o primeasca angajatorii care primeau mai mult de cinci angajati la negru, cu o amenda contraventionala mai mare, conform.

Transgaz este pe lista scurta a companiilor care vor sa cumpere operatorul retelei de gazoducte a Greciei

Sase companii si-au exprimat interesul de a achizitiona o participatie de 66% in operatorul retelei de gazoducte din Grecia - DESFA - a anuntat Agentia pentru Privatizare a statului elen TAIPED), valoarea tranzactiei fiind estimata la 400 de milioane de euro.

Ministrul Educatiei: Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport

Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport, a anuntat, luni, in judetul Vrancea, ministrul Educatiei, Liviu Pop, care a tinut sa sublinieze ca nici parintii, si nici ministrul nu vor lua decizii in acest sens.

Guvernul a aprobat acordarea de stimulente financiare pentru elevii care au obtinut media 10 la examenele nationale din acest an

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de hotarare prin care absolventii care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala a elevilor de clasa a VIII-a EN VIII) si la examenul national de Bacalaureat din acest an vor primi stimulente financiare.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )