Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga I: Petrolul Ploiesti - Universitatea Cluj, scor 2-0

B1 B1,
Liga I: Petrolul Ploiesti - Universitatea Cluj, scor 2-0

Petrolul Ploiesti a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 echipa Universitatea Cluj, intr-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I. Golurile care au adus victoria Petrolului au fost marcate de Cristea. continuă pe B1

Fotbalul romanesc, ZGUDUIT de un nou SCANDAL: PERCHEZITII la U Cluj si Petrolul Ploiesti - ...

UPDATE: Potrivit DIICOT, in perioada mai-septembrie a acestui an, persoane din cadrul U Cluj au actionat in scopul obtinerii unor beneficii financiare substantiale prin transferarea, cu titlu gratuit, a unui numar de 15 jucatori de fotbal catre Petrolul Ploiesti. _ _ _ _ Mai multe perchezitii au loc, miercuri, la Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti pentru delapidare de fonduri. Mai exact, procurorii ancheteaza modul in care s-au efectuat mai multe transferuri de la U Cluj la Petrolul .

Procurorii DIICOT efectueaza perchezitii la Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti, in cazul unor transferuri de jucatori

Procurorii DIICOTefectueaza perchezitii la Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti, in legatura cu unele transferuri de jucatori afectuate de omul de afaceri Florian Walter, prejudiciul fiind estimat la 11.

Fotbalul romanesc, ZGUDUIT de un nou SCANDAL: PERCHEZITII la U Cluj si Petrolul Ploiesti - ...

Mai multe perchezitii au loc, miercuri, la Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti pentru delapidare de fonduri, transmite Realitatea TV. Mai exact, procurorii ancheteaza modul in care s-au efectuat mai multe transferuri de la U Cluj la Petrolul Ploiesti, in urma carora statul a fost pagubit prin neplata taxelor aferente. Potrivit primelor informatii, prejudiciul depaseste 11 milioane de euro. In curs de actualizare.

Ingineriile lui Walter: Cristea a plecat gratis de la U Cluj la Petrolul Ploiesti

Dosarul Walter - U Cluj aduce noi detalii despre ingineriile financiare ale lui Florian Walter. In documentele inregistrate la Federatia Romana de Fotbal se vede ca jucatorii lui U Cluj au plecat la Petrolul Ploiesti fara a se percepe sume de transfer, desi clubul ardelean platise din greu pentru acestia.

Liga I: Universitatea Cluj - Rapid, scor 1-2/ Rezultate etapa si clasament

Formatia Rapid a invins, luni seara, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-0), echipa Universitatea Cluj, in ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii I, in care de la ambele grupari a fost eliminat cate un jucator, potrivit Mediafax.

Perchezitii la U Cluj si Petrolul Ploiesti, privind fraudarea cluburilor cu 11 milioane de euro

Procurorii DIICOT fac, miercuri, perchezitii la U Cluj si Petrolul Ploiesti, in legatura cu transferurile cu titlu gratuit ale unor jucatori de fotbal, in conditiile in care clubul clujean era intr-o situatie.

Perchezitii la U Cluj si Petrolul Ploiesti

Procurorii ancheteaza modul in care s-au efectuat mai multe transferuri de la U Cluj la Petrolul Ploiesti, in urma carora statul a fost pagubit prin neplata taxelor aferente, informeaza Realitatea. net.

Echipele Dinamo, Rapid si Universitatea Cluj au fost penalizate financiar de Comisia de Disciplina a LPF

Cluburile Dinamo, Rapid si Universitatea Cluj au fost sanctionate cu penalitate sportiva de Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru incidente la meciurile disputate in etapa a XV-a a Ligii .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )