Libnet.ro
UNICEF

18:15

Liga I: Universitatea Cluj - Sageata Navodari, scor 1-1

B1 B1,
Liga I: Universitatea Cluj - Sageata Navodari, scor 1-1

Universitatea Cluj a incheiat la egalitate, scor 1-1 0-1), meciul disputat, vineri, pe teren propriu, cu Sageata Navodari, in prima intalnire contand pentru etapa a IX-a a Ligii I. Pentru Universitatea Cluj. continuă pe B1

Minut cu minut |U Cluj-Sageata Navodari 1-1

Eliminata din Cupa Romaniei de Ripensia Timisoara, la mijlocul acestei saptamani, U Cluj nu a izbutit sa obtina prima victorie din acest sezon, pe teren propriu, vineri, impotriva Sagetii Navodari. Apasati aici pentru a urmari cele mai importante faze .

Selymes, antrenor Sageata Navodari: Nu ma asteptam sa ne bata Chindia

Tibor Selymes, antrenorul formatiei de prima liga Sageata Navodari, a fost profund marcat de infrangerea suferita de echipa sa la Targoviste, marturisind ca nu se astepta la un asemenea deznodamant.

Programul 16-imilor de finala ale Cupei Romaniei. Chindia da piept cu Sageata Navodari

Chindia va da piept, marti, de la ora 16. 00 cu Sageata Navodari, in 16-mile Cupei Romaniei. Mai ajos aveti programul partidelor care se vor disputa, marti, miercuri si joi, in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana.

LIVETEXT Cupa Romaniei: Ripensia Timisoara - Universitatea Cluj 2-0

Ripensia Timisoara, echipa din campionatul Judetean Timis, intalneste, pe stadionul Dan Paltinisanu, Universitatea Cluj, din Liga I.

LIVETEXT Cupa Romaniei: Ripensia Timisoara - Universitatea Cluj 2-1

Ripensia Timisoara, echipa din campionatul Judetean Timis, intalneste, pe stadionul Dan Paltinisanu, Universitatea Cluj, din Liga I, in 16-imile Cupei Romaniei.

Surpriza uriasa in Cupa Romaniei: Ripensia Timisoara - Universitatea Cluj 2-1. O echipa din judet elimina o divizionara A

Ripensia Timisoara, echipa din campionatul Judetean Timis, s-a calificat in opimile Cupei Romaniei, dupa ce a invins Universitatea Cluj.

Chindia a zdrobit cu 2-0 Sageata Navodari, echipa de prima divizie

Chindia Targoviste, formatie care activeaza in Liga a III-a, a produs, astazi, prima mare surpriza din 16-imile Cupei Romaniei, eliminand din competitie o echipa din esalonul intai.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )