Libnet.ro
UNICEF

05:30

Linie de credit de 100 de milioane lei pentru Oradea

România Liberă România Liberă,
Linie de credit de 100 de milioane lei pentru Oradea

Consiliul Local Oradea a aprobat ideea contractarii unei linii de credit in valoare de 100 de milioane lei. Propunerea a fost formulata de functionarii Directiei Economice a Primariei Oradea, pentru a avea banii necesari pentru finantarea proiectelor europene aflate in derulare pe teritoriul municipiului. continuă pe România Liberă

Hidroelectrica a vandut Arhiepiscopei Argesului microhidrocentrala Calugarita, cu 1,7 milioane lei

Producatorul de energie de stat Hidroelectrica, aflat in insolventa, a vandut microhidrocentrala Calugarita, din judetul Arges, Arhiepiscopei Argesului si Muscelului pentru 1,7 milioane lei, unitatea producand energie pentru a aproviziona 180 de gospodarii.

Bancpost - profit net de 34,6 milioane lei

Bancpost a incheiat primul semestru al acestui an cu un profit net de 34,6 milioane lei, rezultatul net inainte de constituirea provizioanelor fiind in crestere cu 37%, comparativ cu perioada similara din 2014, a anuntat banca, intr-un comunicat.

Guvernul aloca 39,5 miioane de lei pentru despagubirea imobilelor expropriate pe o sectiune a autostrazii Brasov-Targu Mures-Cluj-Oradea

Guvernul a aprobat miercuri, printr-o Hotarare, declansarea procedurilor de expropriere pentru Sectiunea 1 C din cadrul obiectivului de investitii Autostrada Brasov-Targu Mures-Cluj-Oradea si fondurile necesare pentru plata despagubirilor pentru imobilele proprietate privata situate pe coridorul de expropriere al acestei lucrari de utilitate publica. Prin actul normativ aprobat miercuri se asigura suma de 39,540 milioane de lei, destinata despagubirilor celor 801 imobilele proprietate privata care urmeaza sa fie supuse procedurii de expropriere, cu o suprafata totala de 2. 401 metri patrati.

Ce contracte a derulat in ultimii patru ani Administratia Cimitirelor din Bucuresti: 230 de milioane de lei

In perioada 2012-2015 Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane Bucuresti, una dintre institutiile din subordinea Primariei Capitalei care derula anumite contracte de unde primarul Sorin Oprescu ar fi primit spaga, potrivit procurorilor DNA, a gestionat un buget de circa 230 milioane lei. Potrivit site-ului de licitatii publice, institutia a incheiat in al doilea mandat al Primarului Oprescu, 12 contracte prin licitatie deschisa, 6 prin negociere si 20 prin cerere de oferta. Valoarea contractelor incheiate prin cerere de oferta se ridica la peste 10 milioane de euro.

Finantele au imprumutat ieri 500 de milioane lei de la banci, la un randament de 1,76% pe an

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 500 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea reziduala la 21 de luni, la un randament mediu de 1,76% pe an, potrivit Agerpres.

Ministerul Finantelor Publice a imprumutat 500 de milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice a imprumutat, luni, 500 de milioane de lei de la banci, la un randament de 1,76% pe an. Potrivit Agerpres, imprumutul a fost facut printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea.

Bancpost a avut la semestru un profit de 34,6 milioane de lei, dupa scaderea cheltuielilor cu 18%. Creditele cu probleme sunt 16,3% din total

Bancpost, detinuta de grupul elen Eurobank, a obtinut in primul semestru un profit net de 34,6 milioane lei, in conditiile scaderii cheltuielilor operationale cu 18% si cresterii veniturilor operationale cu 1%, indicatorul costuri/venituri reducandu-se cu 17 puncte procentuale, la 69%.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )