Libnet.ro
UNICEF

17:45

Lionel Messi, despre situatia de la Barcelona: Nimic nu ma mai surprinde

România Liberă România Liberă,
Lionel Messi, despre situatia de la Barcelona: Nimic nu ma mai surprinde

Lionel Messi nu si-a ascuns dezamagirea dupa ce FC Barcelona a decis sa renunte la serviciile atacan. continuă pe România Liberă

Tensiunile continua la FC Barcelona. Lionel Messi ia peste picior conducerea clubului

Lionel Messi ramane la Barcelona, dupa ce in acest an a incercat sa forteze plecarea de pe Camp Nou. Argentinianul isi va incheia contractul la blaugrana, iar sansele de prelungire sunt nule. Totusi, pana.

Ultima ora. Nelu Tataru, despre situatia alarmanta din Romania. Ce se va intampla in luna octombrie

Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de ieri despre situatia nefericita a numarului de imbolnaviri cu COVID-19 din tara noastra. Acesta a confirmat faptul ca ne aflam intr-o perioada extrem de aglomerata din punct de vedere al evenimentelor, ceea ce conduce la un bilant COVID-19 alarmant. Ministrul Sanatatii atrage atentia asupra pericolelor ce pot .

Nelu Tataru, despre situatia de la Spitalul Elias: Sunt in curs de desfasurare anchetele. Sunt si sapte contacti, care sunt negativi la testare si sunt in carantina la domiciliu (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a comentat situatia de la Spitalul Elias din Capitala, unde desi trei rezidenti au fost depistati cu COVID-19, conducerea unitatii medicale nu a informat DSP. Au facut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )