Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce a lipsit Geoana de la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
De ce a lipsit Geoana de la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

Inaltul Reprezentant al Guvernului Ponta, senatorul PSD Mircea Geoana, a explicat ca nu a participat la evenimentul de lansare a candidaturii la Presedintie a presedintelui PSD, Victor Ponta, pentru ca a fost la o aniversare impreuna cu familia. continuă pe Adevărul

Mihnea Costoiu, despre lansarea candidaturii lui Victor Ponta in mijlocul catastrofei inundatiilor: Apa la romani se spune ca aduce noroc la un eveniment si eu cred ca va aduce noroc si premierului si PSD

Ministru delegat pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu, a declarat pentru Digi24, referindu-se la lansarea candidaturii la presedintie a premierului Victor Ponta marti, pe fondul inundatiilor grave care au afectat sudul tarii, ca apa la romani aduce noroc la un eveniment, considerand ca ii va aduce noroc atat premierului cat si partidului.

FOTO Reportaj din culisele candidaturii lui Victor Ponta pentru alegerile prezedentiale. Unii lideri USL au fost mai preocupati de telefoanele mobile decat de discursurile colegilor

Victor Ponta si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale in cadrul reuniunii Consiliului National al PSD, la Craiova. Aproximativ 5000 de social-democrati au fost prezenti la eveniment.

FOTO Reportaj din culisele candidaturii lui Victor Ponta pentru alegerile prezedentiale

Victor Ponta si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale in cadrul reuniunii Consiliului National al PSD, la Craiova. Aproximativ 5000 de social-democrati au fost prezenti la eveniment.

Discursul schimbarii ce am retinut din anuntul lui Victor Ponta de azi

Discursul de anuntare a candidaturii lui Victor Ponta a atins cateva zone care pot deveni tema de dezbatere in Romania in campania electorala. Care sunt cele cateva elemente util de retinut:.

PNL ii cere lui Victor Ponta sa renunte la lansarea candidaturii din respect pentru oamenii afectati de inundatii

PNL ii solicita premierului Victor Ponta sa-si amane lansarea candidaturii la alegerile prezidentiale din toamna din respect pentru oamenii afectati de inundatii, declara purtatorul de cuvant al PNL, Alina.

Va impotmoli Victor Ponta Romania la periferia Europei?

Integrarea deplina a Romaniei in Europa nu pare a fi o prioritate a politicii posibilului viitor presedinte. De parca Romania condusa Victor Ponta nu ar mai vrea in Europa. Dar vrea Europa o Romanie condusa de Victor Ponta? Unul dintre cei mai cunoscuti istorici germani il descrie pe Victor Ponta, drept un pretins social-democrat si il considera, alaturi de Viktor Orban, un element de risc pentru democratie si pentru stabilitatea Europei.

UPDATE Victor Ponta l-a eliberat din functie pe Gelu Oltean, seful DGIPI, singurul serviciu de informatii subordonat direct premierului. Ponta: Nu am nimic sa-i reprosez, a fost propunerea ministrului de Interne

Premierul Victor Ponta l-a eliberat din functie pe seful DGIPI, Gelu Oltean vezi aici CV-ul complet), potrivit unei decizii publicate luni seara in Monitorul Oficial. In decizia publicata nu se specifica daca eliberarea lui Oltean a fost facuta la cerere. Oltean conducea DGIPI serviciul secret al Ministerului de Interne, cunoscut drept Doi si-un sfert) din aprilie 2012, serviciul fiind in directa subordine a premierului Romaniei. UPDATE: Potrivit unor surse Hotnews. ro, Gelu Oltean ar fi implicat in dosarele Uioreanu si Isaila. Fostul sef al DGIPI negocia cu fostul presedinte al CJ Cluj, Horia Uioreanu PNL),trimis in judecata pentru coruptie, numirea unor sefi de politie in Cluj. UPDATE 1: Victor Ponta: A fost propunerea ministrului de Interne, nu am nimic sa ii reprosez lui Gelu Oltean.

Efectul campaniei Antena 3 impotriva DNA, acuzata ca a determinat cinci sinucideri: Premierul Victor Ponta cere ministrului muncii si parlamentarilor sa faca un proiect de lege care sa scape pensionarii acuzati de pensionare ilegala de ancheta procuroril

Premierul Victor Ponta i-a cerut, joi, ministrului muncii, Rovana Plumb si parlamentarilor sa faca un proiect de lege care sa-i scape de ancheta pe pensionarii acuzati in dosarul spagii de la Pitesti, unde peste 1000 de pensionari au fost prinsi dand spaga unei echipe de doctori pentru a-si rezolva dosarele de pensionare. Doamna ministru Plumb, vreau ca pana la urmatoarea sedinta de guvern, pana incepe Parlamentul sa lucreze, sa veniti cu un proiect de act normativ prin care sa gasim o solutie de amnistie pentru pensionarii care, din diverse motive, trebuie sa dea acum niste bani inapoi, a declarat Ponta. Apelul sau are loc dupa ce miercuri seara Antena 3 a declansat o campanie virulenta impotriva DNA, acuzata ca determinat cu aceste anchete sinuciderea a cinci pensionari. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca initiativa amnistierii faptelor respective incurajeaza pur si simplu coruptia, plata mitei la rezolvarea unor dosare de pensionare anticipata pe motiv de boala sau incadrari la o grupa mai favorabila pentru o pensie mai mare fiind fenomen de masa in Romania.

REVISTA PRESEI: Cum i-a stricat viitura ploile prezidentiabilului Victor Ponta

Adevarul arata ce parere au despre Romania tinerii belgieni care au venit sa ne stranga gunoiul. Gandul scrie cum i-a stricat viitura ploile prezidentiabilului Victor Ponta. Capital prezinta meseria de bancher ca fiind cenusareasa pietei de recrutare. Zire. com anunta ca gravitatea inundatiilor actuale se repeta odata la 200 de ani. Ziarul Financiar dezvaluie de ce stagneaza creditarea si arata ca desi bancile acorda dobanzi de 2% la depozite, creditele au tot dobanda de 10%. Wall-Street avertizeaza ca bula financiara reapare in vocabularul analistilor. Pro Sport scrie despre primul duel al Stelei cu o echipa din Kazahstan.

Victor Ponta si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale. Vreau sa fiu un altfel de presedinte al Romaniei

Victor Ponta si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale in cadrul reuniunii Consiliului National al PSD, la Craiova. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, la Craiova, ca si-a lansat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )