Libnet.ro
UNICEF

09:30

Lista cantecelor interzise in comunism. Imnurile faimoase pentru care romanii erau trimisi in puscariile anilor 50

Adevărul Adevărul,
Lista cantecelor interzise in comunism. Imnurile faimoase pentru care romanii erau trimisi in puscariile anilor 50

Un document secret pastrat in arhive indica autoritatilor din primii ani ai regimului comunist lista catecelor interzise in Romania si modul cum trebuiau sa procedeze angajatii Politiei fata de cei care le cantau. Vasile Alexandri, Andrei Muresanu si Ioan Nenitescu se aflau printre autorii cenzurati. continuă pe Adevărul

Lista cantecelor interzise in comunism. Imnurile faimoase pentru care romanii erau trimisi in puscarie

Un document secret pastrat in arhive indica autoritatilor din primii ani ai regimului comunist lista cantecelor interzise in Romania si modul in care aveau obligatia sa procedeze angajatii Politiei fata de cei care le cantau. Vasile Alecsandri, Andrei Muresanu si Ioan Nenitescu se aflau printre autorii cenzurati.

Ciolos: Daca oamenii cinstiti nu se vor implica acolo unde se fac regulile, cei pentru care anticoruptia e statul paralel vor face lege din smecherie

Fostul premier Dacian Ciolos scrie pe pagina sa de Facebook ca, daca oamenii cinstiti nu se vor implica acolo unde se fac regulile, de la consilii locale pana la Parlament si Guvern, cei pentru care lupta impotriva coruptiei inseamna stat paralel vor face din smecherie lege pe bune, scrie New. ro.

Motivul incredibil pentru care acest barbat s-a sinucis chiar de ziua lui. Nu l-am bagat in seama

Un barbat din Marea Britanie s-a sinucis chiar de ziua lui. Ian Harrison, care tocmai implinise 39 de ani, a avut o disputa cu sotia lui, deoarece cei doi nu ajungeau la un conses in ceea ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3259 seconds )