Libnet.ro
UNICEF

14:30

Motivul incredibil pentru care acest barbat s-a sinucis chiar de ziua lui. Nu l-am bagat in seama

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care acest barbat s-a sinucis chiar de ziua lui. Nu l-am bagat in seama

Un barbat din Marea Britanie s-a sinucis chiar de ziua lui. Ian Harrison, care tocmai implinise 39 de ani, a avut o disputa cu sotia lui, deoarece cei doi nu ajungeau la un conses in ceea ce. continuă pe Antena3

Motivul socant pentru care romanca din Londra a fost ucisa cu bestialitate in plina in strada

O romanca a fost injunghita mortal pe o strada din Londra de fostul ei partener de viata, un barbat din Vaslui, in varsta de 45 de ani. Acesta a dezvaluit motivul pentru care a re.

SOCANT! S-A AFLAT motivul HALUCINANT pentru care printul George al Marii Britanii NU o tine NICIODATA de mana pe mama lui (FOTO)

Motivul pentru care printul George al Marii Britanii nu o tine niciodata de mana pe mama lui, ducesa de Cambridge, in fotografiile oficiale ale familiei princiare a fost explicat de specialista Jasmine Pe.

SOCANT! Motivul pentru care printul George al Marii Britanii nu o tine niciodata de mana pe mama lui (FOTO)

Motivul pentru care printul George al Marii Britanii nu o tine niciodata de mana pe mama lui, ducesa de Cambridge, in fotografiile oficiale ale familiei princiare a fost explicat de specialista Jasmine Pe.

Ciolos: Daca oamenii cinstiti nu se vor implica acolo unde se fac regulile, cei pentru care anticoruptia e statul paralel vor face lege din smecherie

Fostul premier Dacian Ciolos scrie pe pagina sa de Facebook ca, daca oamenii cinstiti nu se vor implica acolo unde se fac regulile, de la consilii locale pana la Parlament si Guvern, cei pentru care lupta impotriva coruptiei inseamna stat paralel vor face din smecherie lege pe bune, scrie New. ro.

Motivul pentru care te trezesti greu dimineata. Iata ce inseamna de fapt acest lucru si ce impact are asupra organismului

Intr-un studiu realizat recent, oamenii se stiinta au ajuns la o concluzie importanta, dupa ce a fost observat comportamentul uman si in prim-plan au fost cei care au mari batai de cap dimineata, cand trebuie sa se dea.

Motivul pentru care Donald Trump refuza mancarea de la Casa Alba si comanda de la McDonalds

Atat membrii staff-ului sau, cat si apropiati sau oameni care l-au studiat indeaproape, au observat ca magnatul prefera sa manance numai de la McDonalds. Motivul este unul.

Motivul pentru care este bine sa evitam activitatea fizica seara

Sportul este necesar pentru mentinerea sanatatii, insa nu este bine sa se practice exercitii fizice dupa-amiaza tarziu si inainte de culcare. Stim ca sportul practicat seara poate fi de.

Detaliile ascunse din fotografia de Craciun a ducilor de Cambridge. Motivul pentru care cei patru s-au imbracat in albastru

In urma cu cateva zile, ducesa de Cambridge, printul William si cei doi copii ai lor au pozat pentru o fotografie oficiala ce a fost folosita pe post de felicitare de Craciun. Tabloidele au scris multe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )