Libnet.ro
UNICEF

13:45

Lista completa a candidatilor PNL la alegerile parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lista completa a candidatilor PNL la alegerile parlamentare

Partidul National Liberal a depus azi la Biroul Electoral Central BEC) lista completa cu candidaturile la alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie. Sunt alegeri cruciale pentru urmatorii patru ani, a declarat Ludovic Orban, presedintele PNL, la sediul BEC, conform G4media. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Viorel Ilie a fost retras de pe lista candidatilor PNL la alegerile parlamentare pentru ca nu respecta criteriile de integritate

Viorel Ilie, fost ministru pentru Relatia cu Parlamentul acuzat de trucarea unui concurs de angajare in Minister si care era al doilea pe lista candidatilor PNL la Camera Deputatilor, la Bacau, a fost retras deoarece nu respecta criteriile de integritate ale partidului, a explicat Ludovic Orban pentru News. ro. Orban a precizat, de asemenea, ca el a cerut retragerea acestuia.

DOCUMENT Lista completa a candidatilor PNL pentru alegerile parlamentare. Pe locuri eligibile, noua traseisti si patru fosti ministri promovati de Dragnea si Voiculescu

PNL a depus marti la BEC lista completa cu candidaturile la alegerile parlamentare din 6 decembrie. O parte dintre locurile eligibile sunt ocupate de ministrii Guvernului Orban si de actualii senatori si deputati. Alaturi de acestia au primit locuri sigure parlamentari si fosti ministri promovati de Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Dan Voiculescu. PNL i-a rasplatit cu locuri eligibile pentru ca au votat si au sustinut Guvernul Orban in Parlament.

PNL a depus lista candidaturilor la alegerile parlamentare. Ludovic Orban: Intram in campanie sub sloganul simplu - Dezvoltam Romania

Ludovic Orban a declarat marti dupa depunerea listei candidatilor partidului la alegerile parlamentare la BEC, ca PNL intra in campanie cu sloganul Dezvoltam Romania. Liderul formatiunii a adaugat ca PSD nu a murit, PSD nu este inca infrant, PSD se zvarcoleste si incearca prin toate mijloacele posibile sa tina Romania ocupata.

UDMR va oferi doua locuri eligibile aliantei formate din PCM si PPMT, la alegerile parlamentare, anunta Kelemen Hunor

La alegerile parlamentare de anul acesta, UDMR ofera opozitiei sale doua locuri eligibile pe lista sa, a anuntat presedintele uniunii, Hunor Kelemen, vineri, dupa sedinta Consiliului Permanent al Uniunii CPU), in cadrul careia a fost finalizata lista candidatilor, transmite agentia ungara de presa MTI.

ORBAN, DESPRE ALEGERILE PARLAMENTARE: Pana la ora actuala avem 600 de mii de semnaturi din partea cetatenilor romani

Premierul Ludovic Orban a afirmat azi ca pana la ora actuala au strans 600 de mii de semnaturi din partea cetatenilor romani pentru sustinerea candidatilor Partidului National Liberal la alegerile parlamentare din decembrie.

Nicolae Ciuca s-a inscris in PNL. Ministrul apararii va candida la alegerile parlamentare pentru Senat

Ministrul apararii, Nicolae Ciuca, s-a inscris in PNL si va candida la alegerile parlamentare pentru un loc in Senat, a anuntat duminica liderul liberal, Ludovic Orban. Biroul Politic National al PNL va decide din partea carei organizatii va candida Ciuca, a adaugat Orban.

PSD Vrancea a anuntat candidatii la alegerile parlamentare: Marian Oprisan deschide lista pentru Senat, Nicusor Halici pentru Camera Deputatilor

Organizatia PSD Vrancea a anuntat, marti seara, ca si-a desemnat candidatii la alegerile parlamentare, fostul lider al filialei Marian Oprisan fiind primul pe lista pentru Senat, in timp ce Nicusor Halici deschide lista pentru Camera Deputatilor.

USR despre decizia ca Emanuel Ungureanu sa fie cap de lista la Buzau la alegerile parlamentare: A fost printre cei mai activi deputati si trebuie sa continue munca din Parlament

Alianta USR-PLUS Buzau confirma oficial ca Emanuel Ungureanu va deschide lista de candidati a celor doua partide pentru Camera Deputatilor, la alegerile din 6 decembrie. Emanuel Ungureanu a fost printre cei mai activi deputati din actuala legislatura si trebuie sa continue munca din Parlamentul Romaniei. in calitate de deputat a efectuat vizite neanuntate in peste 80 de spitale din tara in ultimii ani, constatand si denuntand public situatia precara a sistemului sanitar, a declarat Irinel Carstea, presedintele USR Buzau.

PNL si-a ales candidatii pentru alegerile parlamentare

Listele PNL pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie includ mai multi traseisti notorii, actuali senatori si deputati PSD care in legislatura 2016 - 2020 au votat masacrarea legilor justitiei si a Codurilor penale, dar si patru fosti ministri, trei din Guvernele Dragnea, iar unul din Guvernul Ponta, potrivit g4media.

Ministrul Nicolae Ciuca va candida la alegerile parlamentare pe listele PNL

Premierul Ludovic Orban anunta ca ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, va candida la alegerile parlamentare pe listele PNL. Domnul ministru Ciuca este coleg cu noi, a luat decizia de a veni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )