Libnet.ro
UNICEF

12:00

Lista scolilor din judetul Constanta unde a fost schimbata conducerea. Cum motiveaza ISJ

Adevărul Adevărul,
Lista scolilor din judetul Constanta unde a fost schimbata conducerea. Cum motiveaza ISJ

Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Constanta transmite ca la data de 8 ianuarie unui numar de 111 directori si directori adjuncti din unitatile de invatamant de stat din judetul Constanta le-a incetat contractul de management educational. continuă pe Adevărul

Sorin Cimpeanu, despre protestul de la o scoala din Sectorul 2 unde a fost schimbat directorul: E responsabilitatea exclusiva a inspectorului general de Bucuresti I-am cerut situatia numirilor in scoli, nu a dat-o

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu sustine ca inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti este responsabil pentru situatia care a dus la organizarea unui protest ca urmare a schimbarii din functie a directoarei scolii Maica Domnului din Sectorul 2 al Capitalei. Este responsabilitatea exclusiva a inspectorului general de Bucuresti. Desi am cerut situatia numirii in scoli, inclusiv in scoala Maica Domnului, unde stiu ca sunt probleme, nici pana la aceasta ora nu a pus-o la dispozitia ministerului, ceea ce este o problema de autoritate a ministrului si a ministerului, a declarat ministrul Educatiei, potrivit News. ro.

Un drum din judetul Hunedoara a fost blocat de stancile pravalite de pe versanti

Un drum din judetul Hunedoara a fost blocat, timp de mai multe ore, dupa ce stancile s-au pravalit de pe versanti peste carosabil.

Mihai Gotiu, audiat joi la DNA, in legatura cu taierile de paduri din judetul Mures

Mihai Gotiu, fost senator USR, a anuntat ca joi va fi audiat la DNA Targu Mures pentru a da declaratii, in calitate de martor, in dosarul taierilor de paduri din Muntii Gurghiului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )