Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat,pentru care se impune carantina la sosirea in Romania

Adevărul Adevărul,
Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat,pentru care se impune carantina la sosirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a actualizat lista tarilor sau zonelor pentru care, din cauza numarului mare de infectari cu SARS-CoV-2, orice persoana care vine in Romania din aceste zone galbene va trebui sa intre in carantina. continuă pe Adevărul

Danemarca, inclusa pe lista tarilor pentru care se impune carantina la revenirea in Romania, dupa ce s-a descoperit o noua varianta a virusului SARS-CoV-2

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor sau zonelor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea, incluzand si Danemarca, dupa ce aici s-a detectat circulatia unei noi variante de virus SARS-CoV-2.

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor din zona galbena de transmitere COVID-19

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista galbena, care cuprinde tarile considerate cu risc epidemiologic ridicat pnetru Romania. Aceasta urmeaza sa intre in vigoare de vineri, 13.

Coronavirus: Grecia impune carantina pe durata noptii

Grecia, care a luat deja mai multe masuri restrictive pentru a lupta impotriva pandemiei Covid-19, a decretat o carantina pe timp de noapte, dupa o crestere semnificativa a infectiilor zilnice care pun presiune asupra serviciilor de sanatate, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )